Rondvaartbedrijf de Gantel

  • Monster

Rondvaartbedrijf de Gantel

Dit familiebedrijf laat je graag zien hoe mooi Westland vanaf het water is. Daarbij vertellen zij een stukje historie, want wist je dat in het gebied de Gantel vroeger alle aan- en afvoer van producten en grondstoffen over het water per boot ging?

De Gantel

De Gantel - vernoemd naar een riviertje in Poeldijk - heeft vier platbodems speciaal voor dit gebied gebouwd. Ze zijn geschikt voor de ondiepe vaarten, maar ook voor de laagste bruggetjes, het dak van ieder schip kan gewoon zakken. 

Ontdek het Westland vanaf het water!

Boten

Rondvaartbedrijf de Gantel heeft vier boten, in de volksmond ook wel ‘schuiten’ genoemd. Deze schuiten zijn geschikt voor de ondiepe vaarten en lage bruggetjes in Westland en kunnen 25 tot 60 personen vervoeren. Bovendien zijn de boten rolstoelgeschikt, voorzien van toiletten en een overkapping. Bij mooi weer kan alles open. 

Arrangementen

Dit rondvaartbedrijf biedt verschillende groepsarrangementen aan, variërend van alleen een rondvaart tot een compleet dagprogramma waarbij u bijvoorbeeld op bezoek gaat bij een tuinder. De nummer één onder de arrangementen is ‘rondje varen, frietje eten’. Maar voor elke doelgroep kan er een arrangement op maat worden gemaakt.

Activiteiten

Er staan ook een aantal individuele rondvaarten op het programma. Wat dacht u van een rondvaart met een workshop fotograferen of bloemschikken?

 

Informatie

Herckenrathstraat 28
2681 DG  Monster
Tel: 0174-280335
info@rondvaartbedrijfdegantel.nl
www.rondvaartbedrijfdegantel.nl

Bijzonderheden:
De boten van de Gantel zijn rolstoelgeschikt.

Openingstijden
Op afspraak. Zondag gesloten.