Rondvaarten in Westland: genieten voor jong en oud

Niet alleen in Amsterdam, Leiden of Delft kunt u met een rondvaartboot mee. Ook in Westland kunt u, onder begeleiding van een ervaren schipper, mee op ontdekkingstocht. U zult verrast staan van wat u allemaal te zien krijgt.

Westland vanaf het water

Wist u dat Westland 90 km recreatieve vaarwegen heeft? Het landschap waar u doorheen vaart is bovendien verrassend afwisselend. U vaart achter de welbekende kassen door (we heten niet voor niets 'De Glazen stad'). Ook vaart u door dorpskernen en door oude polders. De vaarwegen waar u over vaart werden voorheen gebruikt om tuinbouwgoederen naar de veiling te brengen. Nu dat niet meer in gebruik is, worden de vaarwegen voor recreatieve vaart gebruikt.

Voor een indruk over meevaren met een rondvaartboot, bekijk de video!

Voor jong en oud, valide en mindervalide

Varen is eigenlijk altijd leuk. Zodra je op een boot zit en zeker als er iemand anders vaart, kan je heerlijk genieten van het landschap om je heen. Rondvaarbedrijf De Gantel en Rondvaart Westland laten u met veel plezier Westland zien vanaf het water. U vaart mee met ervaren schippers en ook trotse Westlanders die graag het verhaal van Westland met u delen.

Twee schepen van Rondvaart De Gantel beschikken over rolstoelliften, zodat iedereen, ook mensen die minder goed ter been zijn, mee kunnen om te genieten van een vaartocht.

Dagarrangementen

Een vaartocht kan bestaan uit alleen een rondje varen. Rondvaartbedrijf De Gantel en Rondvaart Westland verzorgen met net zo veel plezier voor u een halve of hele dag, inclusief lunch of diner of een bezoek aan een andere toeristische attractie in Westland (bv. een van de druivenkassen of de bijentuin van Natuurlijk Westland).Kortom, we heten u van harte welkom om een boottochtje te komen maken met een rondvaartboot. Jong en oud, individueel of in groep, valide of mindervalide. U bent van harte welkom!

 

 

Datum

donderdag 15 augustus 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!