Samenloop voor Hoop Westland

zaterdag 24 juni 2017, 14:00

In het weekend van 24 en 25 juni wordt er in het Hofpark in Wateringen weer de Samenloop voor Hoop Westland gehouden. Ook de Bonte Haas draagt een steentje bij. 

Bonte Haas voor Samenloop voor Hoop

Van januari tot en met juni draagt de Bonte Haas een steentje bij aan de Samenloop voor Hoop Westland. Bij bestelling van een karaf Charity Water gaat er €2,- naar dit goede doel. 

Samenloop voor Hoop Westland

Met een SamenLoop staat men stil bij kanker én wordt het leven gevierd. Gedurdende een 24-uurs wandelestafette zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoekElke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers en gesponsord door het bedrijfsleven.

Ceremonies

Altijd komen drie vaste ceremonies terug:

- De Openingsronde met survivors: Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. 

- De Kaarsenceremonie: 's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. 

- De Slotceremonie: Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Aanmelden en mee doen

Wil jij met je team meelopen? Stuur dan een mailtje naar westland@samenloopvoorhoop.nl 

Datum

za 24 jun 14:00