Schilderworkshop in het Westlands Museum

zaterdag 18 mei 2019, 13:00

Schilderworkshop in de historische tuin van het Westlands Museum, waar een reconstructie van een Westlands tuinbouwbedrijf uit vroeger tijd gemaakt is.

Schilderworkshop in het Westlands Museum

In de historische tuin van het Westlands Museum worden op ouderwetse wijze producten gekweekt die vroeger veel voorkwamen in het Westland, zoals druiven, perziken, pruimen en asperges. Dus een mooie omgeving voor een schilderworkshop. De workshop is op zaterdag 18 mei 2019 van 13.00 tot 16.30 uur (indien mogelijk je museumjaarkaart meenemen) en kost €25,50 per persoon. Schilderdoek of papier is niet gratis maar kun je zelf eventueel meenemen. Schrijf je hier in. 

voor beginners en gevorderden

Adresgegevens van de locatie:
Middel Broekweg 154, 2675 KL Honselersdijk 

Schilderworkshops

Carel Steijn is een echte kunstschilder met veel ervaring die hij graag aan liefhebbers wilt overdragen. Daarom organiseert hij sinds 2006, onder de naam Cast-Art, diverse schilderworkshops. Deze workshops van Carel zijn heel leerzaam. Want hoe pak je dat nou aan, het maken van een schilderij? Er wordt aandacht besteed aan de materialen, de juiste achtergrond, de compositieschets, de juiste kleuren en de rol van licht en donker. "Maar vooral het kijken", vertelt Carel. 

Datum

za 18 mei 13:00