Schilderworkshop op een unieke locatie

Schilderen op het strand met uitzicht over zee. Of in een kas vol bloemen of een andere unieke locatie? Cast-Art organiseert diverse inspirerende schilderworkshops en cursussen. 

Schilderworkshop op een unieke locatie

Carel Steijn is een echte kunstschilder met veel ervaring die hij graag aan liefhebbers wilt overdragen. Daarom organiseert hij vanaf 2006, onder de naam Cast-Art, diverse schilder- en tekenworkshops voor beginners en gevorderde. Want hoe pak je dat nou aan, het maken van een schilderij? 

Schilderen

Elk jaar van april tot en met juni geeft kunstschilder Carel Steijn uit Wateringen schilder- en tekenworkshops op locatie in regio Westland. Je kunt hierbij uit drie verschillende methodes kiezen en een sessie duurt ongeveer 2½ uur. Daarnaast organiseert hij het hele jaar door cursussen en workshops voor groepen (open inschrijving). Er wordt aandacht besteed aan de materialen, de juiste achtergrond, de compositieschets, de juiste kleuren en de rol van licht en donker. "Maar vooral het kijken", vertelt Carel. De technieken worden besproken en uitgeprobeerd.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd in een workshop of cursus? Schrijf je dan in via de website, mail of telefoon inschrijven. Je hoeft geen gevorderde schilder te zijn, want de workshops en cursussen zijn ook voor beginners

Waar kan ik dit doen?