Schilderworkshop op het strand

vrijdag 28 juni 2019, 10:00

Geniet van een beginners-/gevorderden schilderworkshop op het strand bij Jamm Beach. Hier is alles: strand, zee en duinen en frisse lucht.

Schilderworkshop op het strand

Vrijdagochtend 28 juni 2019 organiseert Cast-Art een schilderworkshop op het strand van Ter Heijde aan zee, bij Jamm Beach. Uitleg wordt gegeven over de aanpak van een onderwerp. De materialen kunnen gratis gebruikt kunnen worden door diegenen die geen eigen materialen of niet alle materialen bij zich hebben. Schilderdoek of papier is niet gratis, maar kun je eventueel zelf meenemen.

Meer informatie

De workshop is van 10.00 tot 13.00 uur en kost €24,50 per persoon. Schrijf je hier in. Aansluitend op de workshop kun je gezellig lunchen bij strandtent Jamm Beach.

voor beginners of gevorderden

Adresgegevens van de locatie:
Karel Doormantrap 2, 2684 Ter Heijde
Parkeren is gratis

Schilderworkshops

Carel Steijn is een echte kunstschilder met veel ervaring die hij graag aan liefhebbers wilt overdragen. Daarom organiseert hij sinds 2006, onder de naam Cast-Art, diverse schilderworkshops. Deze workshops van Carel zijn heel leerzaam. Want hoe pak je dat nou aan, het maken van een schilderij? Er wordt aandacht besteed aan de materialen, de juiste achtergrond, de compositieschets, de juiste kleuren en de rol van licht en donker. "Maar vooral het kijken", vertelt Carel. 

Datum

vr 28 jun 10:00