Sfeervolle kerstmarkt

zaterdag 15 december 2018, 10:00

Kom naar de sfeervolle kerstmarkt bij 's Heeren Loo Het Westerhonk. Geniet van meer dan 20 kramen en leuke activiteiten!

Sfeervolle kerstmarkt op Het Westerhonk

Op zaterdag 15 december organiseert ’s Heeren Loo Het Westerhonk dit jaar weer een sfeervolle winterse kerstmarkt. Het Binnenhof in Monster wordt deze dag omgetoverd tot Winterland met een levende kerststal, een kerstmarkt en live muziek.

Naast lokale ondernemers en particulieren worden de kraampjes op de kerstmarkt ook bemand door bewoners van Het Westerhonk. Zij verkopen mooie kerst- en cadeauartikelen, plantjes en lekkernijen die zij zelf gemaakt hebben op dagbestedingen van het woonzorgpark.

Geniet van een hapje en een drankje, doe een wens bij de wensput of ga op de foto voor een leuke herinnering. Lekker meezingen en de voetjes van de vloer is ook mogelijk bij de muzikale optredens van onder andere Peter Dons, Harmonievereniging Tavenu, Popkoor Together en Tina. Winterland is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en iedereen, met of zonder beperking, is welkom om te komen genieten van de winterse sfeer van deze gezellige kerstmarkt

Datum

za 15 dec 10:00