Shoot out: met pijl en boog

De nieuwste strandactiviteit van Wato Events heet Shoot Out. Een superspannend spel waarbij de deelnemers elkaar met pijl en boog te lijf gaan, met één belangrijke opdracht: de tegenpartij uitschakelen.

Hoe werkt Shoot Out?

Bij Shoot Out, voor sommigen beter bekend als Hunger Games, worden de deelnemers verdeeld in twee teams. Elk team krijgt een speelveld en elke speler een boog. Bij aanvang van het spel liggen de pijlen op de middenlijn en het is aan de spelers om bij het fluitsignaal zo veel mogelijk pijlen te bemachtigen. Zonder geraakt te worden welteverstaan. Zodra iedereen, gewapend met pijl en boog, een plek achter één van de bunkers heeft gevonden is het spel echt aan! Zorg er dan vooral voor dat je niet geraakt wordt, want dan ben je af tot een teamgenoot een schijf van de tegenstander kapot schiet. Wie pakt de winst en wie wordt als eerste uit veld geschoten? 

Vrijgezellenfeest?

Speciaal voor vrijgezellenfeestjes voegen we er bovendien een bijzonder element aan toe. Alle deelnemers krijgen de opdracht om te jagen op de vrijgezel die op zijn beurt, gehuld in een ezelspak, maar één ding kan doen: rennen voor z’n leven.

Bekijk het introductie fimpje
Meer activiteiten van Wato Events vind je hier.

Waar kan ik dit doen?