Shoppen in Naaldwijk Winkelrijk

In het hart van Westland vind je Naaldwijk Winkelrijk! De plek waar je urenlang zorgeloos kunt shoppen bij meer dan 150 winkels en geniet van een lekkere lunch of diner in de sfeervolle horecagelegenheden.

Shoppen in Naaldwijk Winkelrijk

In Naaldwijk Winkelrijk is een winkelgebied in hartje Westland. Hier kun je shoppen in winkelcentrum de Tuinen, de Rembrandtstraat en alle andere straatjes er om heen. Op het Wilhelminaplein zijn gezellige horecagelegenheden met terrasjes. Daarnaast is er elke laatste zondag van de maand een koopzondag en zijn er vaak leuke evenementen voor jong en oud. 

Naaldwijk Winkelrijk

Evenementen in Naaldwijk Winkelrijk

Naast de sfeervolle activiteiten rondom alle feestdagen organiseert Naaldwijk Winkelrijk ook een aantal evenementen, zoals Westland Culinair, de Vroege Vogel Actie, het Fashion Weekend en de Westland Reünie, waarbij Naaldwijk een week lang op zijn kop staat met de braderie, rommelmarkt, wielerronde, kermis en diverse feestprogramma’s. Check de agenda van Naaldwijk Winkelrijk voor alle evenementen: www.naaldwijkwinkelrijk.nl/activiteiten

Waar kan ik dit doen?