Skateboardlessen bij Dreams

Wil jij leren skateboarden? De skateboardleraren van Dreams leren je graag de kickflip of de nollie, je moet wel lef hebben. 

Durf te dromen en durf voor je dromen te gaan! Vallen en weer opstaan en vooral veel lol maken. Dát is het ‘Dreams Gevoel’. Dreams Skateschool geeft al ruim 15 jaar skateboardles voor beginnende en gevorderde skaters. Eigenaar Paul vertelt: "Wij willen de drempel verlagen om te gaan sporten.  Buiten spelen is gezond; frisse lucht, actief bezig zijn en lol maken. Dat is wat sporten leuk maakt."

Skateboardlessen

Voor beginnende skaters hebben ze de beginners skateboardles. Je leert hier de basis van het skaten zoals steppen, vaart maken, indroppen, tiktakken en ollies. Er wordt uiteraard ook aandacht besteed aan veiligheid, zo leer je veilig vallen en goed landen. Klaar met de basis van de beginners les en wil je verder leren, dan kan dat tijdens de skateboardles voor gevorderden. Je kunt van te voren aangeven wat je tijdens de skateboardles wil leren. Dit kunnen specifieke tricks zijn zoals kickflip, nollie, shove-it, grinden of iets anders, maar ook beter landen of je stijl oppoetsen. Kijk voor de mogelijkheden op de website van Dreams. 

Prijs

De prijs in een groeples is €10,- per persoon.