Slapen in een schattige dijkwoning

Natuurhuisje aan de Zweth

Deze schattige witte dijkwoning is een voormalig boerderij uit 1882. Sjors en Mariska van Paviljoen de Zweth hebben de vakantiewoning volledig opgeknapt en de stijl van toen is zoveel mogelijk behouden gebleven. Het ligt in het groene poldergebied op de grens van Westland en Midden-Delfland.

Het vakantiehuis bestaat eigenlijk uit drie aparte delen; de benedenverdieping is een eigen appartementje met hal, woonkamer, slaapkamer (2 persoonsbed), badkamer en een ruime keuken. Via de keuken kan je naar boven waar zich nog aparte studio’s bevinden, compleet ingericht met badkamer, keukentje en 2 persoonsbed. Ook is in deze studio’s een slaapzolder gemaakt waar nog 2 kinderen kunnen slapen. Het huis is ook compleet te huur voor families en groepen, er kunnen dan maximaal 6 volwassenen en 4 kinderen verblijven.

Vanuit het huis zijn heerlijke wandel- en fietstochten te maken, rust en ruimte midden in de randstad. Maar ook de steden Delft en Den Haag zijn heel dichtbij en het strand van Scheveningen of Kijkduin op twintig minuten rijden. 

Naast het vakantiehuis bevindt zich Paviljoen de Zweth en hier kun je fietsen, kano’s en elektro-sloepen huren en er is ook een midgetgolf en terras aanwezig.

 

Waar kan ik dit doen?