Spectaculair overnachten aan de Westlandse kust

Westland is een perfecte locatie om een heel weekend of midweek de buurt te komen verkennen. Natuurlijk zijn er ook verschillende overnachtingsmogelijkheden!

Hotel Saint Vincent

Hotel Saint Vincent is gevestigd in een ontzettend mooi pand met een indrukwekkende voorgevel. Marc en Maud Nagel zorgen ervoor dat jij je hier helemaal welkom zult voelen. Zij weten als geen ander hoe ze een sfeer kunnen creëren waardoor het een beetje aanvoelt als je eigen thuis. Het hotel ligt zeer centraal in het plaatsje Poeldijk op maar 3 kilometer afstand van het zandstrand Monster. Vanaf het hotel zit je snel in de omringende steden Delft, Den Haag en Rotterdam. 

Strandpark Vlugtenburg 

Waan je op een luxe safari in een prachtige tent. Of kruip in een knusse bedstee in een Pipowagen op het strand. Ga met de hele familie; opa oma tantes en ooms in een grote familiebungalow. Of sla de haringen in de grond van jouw eigen tentje. Voor iedereen iets leuks te beleven, want in principe kun je bij Strandpark Vlugtenburg allerlei soorten overnachtingen boeken!

Klein pluspuntje is ook nog dat er een restaurant aanwezig is op het park, genaamd Hé Pannenkoek. Drie keer raden wat hun specialty is??! Het park bevindt zich op loopafstand van het strand. En verder wordt er in juli van 2019 ook nog een enorme openlucht speeltuin geopend waar kinderen van alle leeftijden zich helemaal kunnen uitleven!

Datum

donderdag 20 juni 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!