Speurtocht 'Kom er maar eens achter'

zaterdag 21 december 2019, 10:00

Het Westlands Schaatsmuseum organiseert tijdens de kerstvakantie, in samenwerking met de Lierse middenstand, een speurtocht langs de etalages van 24 deelnemende winkeliers.

Vanaf 21 december ligt in hun etalages een kunststof tegel met daarop de helft van een foto van een schaats of een aan ijspret gerelateerde afbeelding. De deelnemers zoeken de bij elkaar behorende tegels in de verschillende etalages en noteren het nummer van de tegel en de winkel waar deze is gevonden op een deelnameformulier. De eerste deelnameformulieren zijn uitgereikt tijdens Winter Wonderland in De Lier, maar kunnen ook worden opgehaald bij Bloemsierkunst De Carlton, Hoofdstraat 19 en vakfotografie Q, Hoofdstraat 44. Bij deze winkeliers kunnen de deelnameformulieren ook worden ingeleverd.

De uiterste inleverdatum is vrijdag 3 januari 2020. Zaterdag 4 januari krijgen de prijswinnaars persoonlijk bericht. De eerste prijs is een schaatsclinic voor 4 personen op schaatscentrum De Uithof, De tweede en derde prijs is het boek 'Olympische spelen; een historisch overzicht'.

Bij meerdere goede oplossingen wordt er geloot.
 

Datum

za 21 dec 10:00