Steun je lokale restaurant en bestel een maaltijd

Met de sluiting vanwege het Coronavirus hebben restaurants het lastig. Je kunt nu enkele Westlandse restaurants steunen door een maaltijd bij ze te bestellen.

Het Coronavirus legt het sociale leven nagenoeg lam. Nu restaurants en cafés hun deuren hebben moeten sluiten, zijn er enkele horecaondernemers die besloten hebben om eten klaar te maken wat je kan laten bezorgen of afhalen. Een mooie win-win: jij een lekkere maaltijd op tafel, zij toch een beetje inkomen. Hieronder zie je bij welke restaurants je in het Westland terecht kunt.

Het Galjoen

Bij Restaurant Het Galjoen, bekend van de KOPA houtskooloven, kun je de komende tijd terecht voor een weekmenu. Dit geldt vanaf woensdag 18 maart. Afhalen is tussen 17.00 en 19.00 uur.
Bestellingen kunnen worden doorgegeven via de Facebook pagina van Het Galjoen, via telefoonnummer 0174-769066 of via de mail (info@hetgaljoen.nl). Betalen kan contactloos met PIN.

Je vindt het nieuwe weekmenu steeds op hun Facebook pagina.
Uiteraard houdt Het Galjoen zich aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM.

De Bonte Haas

Bij de Bonte Haas kun je terecht voor verschillende gerechten. Ze worden tijdelijk aan huis of bij je bedrijf geleverd. Ook kun je afhalen bij de Bonte Haas.

De Bonte Haas bezorgt van woensdag t/m zondag 11.30-13.30 & 17.00-20.00 uur. Ze bezorgen in Wateringen, Wateringse Veld, Den Hoorn (ZH) en Kwintsheul bij minimale afname van € 30,00. De betaling is vooraf via TIKKIE. Je wordt vriendelijk verzocht je bestelling minimaal 2 uur van te voren door te geven via 0174-292377of info@bontehaas.com.

Op het onderstaande menu zie je wat je kunt bestellen (het bestelformulier is op de website van De Bonte Haas te vinden als PDF of document).
 

Beachline Beach

Ook op het strand van 's Gravenzande kun je terecht voor verschillende gerechten. Bij het Italiaanse restaurant van BeachLine Beach kun je terecht voor het afhalen van pizza, pasta's, friet, snacks, tosti's en broodjes. Beachline Beach is geopend van 10.00 -18.00 uur.

Poveretti

Povaretti is de nieuwe naam van het voorheen bekende restaurant Spices en Flavours welke zich bevindt op het Marktplein in 's Gravenzande. Vanaf vrijdag 20 maart zullen ook zij maaltijden bezorgen. 

Kijk voor informatie over afhalen op de website van het restaurant. Hieronder vind je de tijdelijke menukaart.

Cadeaubon

Wil je Poveretti een extra hart onder de riem steken, dan kan je bij hen ook een cadeaubon kopen. Je krijgt 100%, maar je betaalt slechts 90%. Deze bon kan bij Poveretti verzilverd worden zodra de restaurants weer open mogen voor het publiek.

 

IJssalon LKKR

En voor heerlijk ijs kun je terecht bij IJssalon LKKR in Naaldwijk. Natuurlijk is een ijsje halen ook een leuke afleiding voor de kids.

IJsjes mogen niet in de zaak of op het terras worden opgegeten, maar uiteraard wel thuis of op weg naar huis. Zorg ook dat je bij het afhalen voldoende afstand houdt! Kijk voor informatie over de openingstijden op de Facebook-pagina van IJssalon LKKR.

 

Datum

dinsdag 17 maart 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!