Strandpark Vlugtenburg

  • ’s-Gravenzande

Strandpark Vlugtenburg

Kleurrijk genieten in de Glazen Stad. Dat is het motto van Strandpark Vlugtenburg, waar iedereen van jong tot oud welkom is. 

Strandpark Vlugtenburg

Hoera, de vakantie staat weer voor de deur! Wat zijn de plannen? Lekker een weekend weg samen? Een week jezelf onderdompelen in rust en ontspanning? Er zijn zoveel goede redenen om jezelf eens in de watten te leggen. Al is het simpelweg voor een beetje ontspanning met familie, quality tijd met vrienden of omdat je het strand graag wilt opzoeken.

Aanrader? Daarom!

Strandpark Vlugtenburg is ruim opgezet en heeft voor ieder wat wils. Zo zijn er een hoop verschillende soorten accommodaties. Je kunt overnachten in een pipowagen op het strand met uitzicht op de zee. Je kunt luxe kamperen in een safaritent (ook wel glamping genoemd). Er is een kampeerterrein aanwezig met twee trekkershutjes op de kopse kant. Er zijn verschillende soorten chalets en bungalows. Ook is er een zorgbungalow aanwezig, welke helemaal rolstoelvriendelijk is.

Het hele pakket!

Geniet van een welverdiende vakantie op steenworp afstand van het strand. Vanaf het momoment dat je bent gearriveerd, hoef je zelf nergens meer over na te denken. Het animatie team vermaakt de kinderen. Het restaurant op het park kookt met alle liefde voor jullie, zodat er geen boodschappen gedaan hoeven te worden. Bestel ontbijt en laat deze ’s ochtends tot de drempel van jouw accommodatie leveren. Neem een duik in de zee en schuif eind van de dag aan bij de BBQ. Je hoeft alleen maar aan te geven of je liever vlees, vis of vega wilt eten. Dat is toch echt genieten?!

Informatie

't Louwtje 10, 
2691 KR 's-Gravenzande 
Tel: 0174-412420
info@vlugtenburg.nl
www.vlugtenburg.nl
Facebook

Openingstijden:
Het hele jaar geopend.
De receptie is maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.30 uur open. 

Vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur
Z
aterdag van 09.00 tot 15.00 uur
Z
ondag van 10.00 tot 14.00 uur.