Strandtent Elements Beach

  • ’s Gravenzande

Strandtent Elements Beach

Strandtent Elements Beach in 's-Gravenzande is de plek waar je zo vanaf het strand naar binnen loopt. De uitstraling is Balinees, vintage, hippie, bohemian en gewoon heel erg relaxed. 

Strandtent Elements Beach

Het (plant)aardige? Bij Elements hebben ze de voorkeur om vooral te koken met plantaardige en duurzame producten. Natuurlijk hebben ze nog wel gerechten met dierlijke ingrediënten, maar hierbij kiezen ze dan ten alle tijden voor een biologische variant. Om jullie te verrassen met nieuwe creaties, experimenteren ze graag met hun BBQ smoker. 

Iets te vieren?

Met je voeten in het zand het ja-woord geven aan je allerliefste? Je collega's zien ploeteren tijdens actieve en creatieve strandactiviteiten? BBQ'en of borrelen met familie of vrienden? Ze beschikken over 2 aparte ruimtes en beide hebben een eigen bar en toiletten. 

Fun op het strand

Maar er is meer! Bij Elements Beach kun je ook vliegeren op zee of ultiem ontspannen. Jan ‘de kiteman’ leert je kiten en powerflow yoga laat je op de zaterdagochtend flink ontspannen. En heb je zin in een volledig verzorgde stranddag met allerlei strandactiviteiten dan ben je hier ook aan het goede adres!

Informatie

Slag Vlugtenburg 5
2691 KW ’s Gravenzande
Tel: 0174-237249
info@elementsbeach.nl
www.elementsbeach.nl
Facebook

Openingstijden
Van maart t/m oktober dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Bij regenachtig weer weleens gesloten, bij twijfel kun je bellen.