Strandtent Elements Beach

  • ’s Gravenzande

Strandtent Elements Beach

Strandtent Elements Beach in 's-Gravenzande is de plek waar je zo vanaf het strand naar binnen loopt. De uitstraling is Balinees, vintage, hippie, bohemian en gewoon heel erg relaxed. 

“Give good vibes”, de rest komt vanzelf. 

Strandtent Elements Beach

Bij Elements Beach zijn ze behoorlijk kieskeurig, zo kopen ze hun dierlijke producten alleen biologisch in (vlees, zuivel, ei ) en halen ze hun sla, als het even kan gewoon op de fiets, bij Be-leaf: een biologische teler in 's-Gravenzande. Daarnaast serveren ze allerlei kleinere gerechten waarmee je zelf je favoriete combi kunt samenstellen. Vlees, vis, vegetarisch en zelfs vegan, voor iedereen is er wel iets lekkers te vinden!

Strandtent Elements Beach Westland

Iets te vieren?

Met je voeten in het zand het ja-woord geven aan je allerliefste? Je collega's zien ploeteren tijdens actieve en creatieve strandactiviteiten? BBQ'en of borrelen met familie of vrienden? Ze beschikken over 2 aparte ruimtes en beide hebben een eigen bar en toiletten. 

Fun op het strand

Maar er is meer! Bij Elements Beach kun je ook vliegeren op zee of ultiem ontspannen. Jan ‘de kiteman’ leert je kiten en powerflow yoga laat je op de zaterdagochtend flink ontspannen. En heb je zin in een volledig verzorgde stranddag met allerlei strandactiviteiten dan ben je hier ook aan het goede adres!

Informatie

Slag Vlugtenburg 5
2691 KW ’s Gravenzande
Tel: 0174-237249
info@elementsbeach.nl
www.elementsbeach.nl
Facebook

Openingstijden
Van maart t/m oktober dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Bij regenachtig weer weleens gesloten, bij twijfel kun je bellen.