Support your locals tijdens de feestdagen in Westland

Geniet van de feestdagen vanuit huis!

Vermijd drukke supermarkten en ga voor een relax kerstdiner aan huis. En support onze lokale ondernemers door het bestellen van een feestelijke maaltijd, leuke cadeautjes of een mooie outfit. Hieronder zie je bij welke partners van Bezoek Westland je terecht kunt. Steek ze een hart onder de riem en bestel wat lekkers of leuks, voor jezelf of voor een ander!

 

Intratuin 's-Gravenzande: kerstsfeer

We zijn zitten meer thuis, dus tijd om je huis extra gezellig te maken. Haal de kerstsferen in huis met het leuke assortiment van de Intratuin in 's-Gravenzande. Van kerstversiering en kerstballen tot kerstdorpen en kerstbomen! Laat je inspireren door inspirerende blogs, zoals Kerstdorp maken in 7 stappen. Of ga je voor de nieuwste trends?

Bestellen

Shop gemakkelijk online of bezoek de winkel volgens de maatregelen. Ook voor kerstbomen ben je hier aan het juiste adres. Bestel het in de webshop en laat hem veilig thuisbezorgen.
 

Rumah Conceptstore: Feestelijke outfit!

Niet alleen je huis kan er feestelijk uitzien, maar jij ook. Dus trek die joggingbroek uit en stap je nieuwe outfit in! Bij Rumah Conceptstore in Naaldwijk shop je een hippe feestelijke outfit. Volg hun Instagram voor de laatste items en trends. Bestel gemakkelijk via hun vernieuwde webshop.

 


Café de Slimmerick: kerststraat

De horeca heeft het zwaar ... maar Tiffany van Café de Slimmerick heeft een leuk idee bedacht om toch haar deuren te mogen openen. Vanaf 25 november komt er in Naaldwijk een heuze Stra(a)lende & Slimme Kerststraat. In de kroeg kunnen mensen onder andere kerstbomen, kerststukken en kerstpakketten kopen. 

Ook Joost van Eenden Tours Westland heeft zich bij de Kerststraat aangesloten en gaat op een ludieke manier de eerste 25 verkochte kerstbomen op de Grand Opening thuisbezorgen in één van de 2CV's. Hoe leuk is dat!

Bezoek

De Kerststraat is geheel opgezet volgens de coronamaatregelen, met één ingang en een goede doorstroom. Bezoek de Kerststraat op een veilige manier. Drukte? Ga naar huis en kom op een later moment terug.

 

Theetuin de Bongaard: Feestelijke brunch

Theetuin de Bongaard staat bekend om zijn fantastische high-tea's! Dankzij de take away optie kun je hier ook heerlijk thuis van genieten. Hoe leuk zijn deze Sinterklaas hapjes? De dames verzinnen voor elke gelegenheid een leuk thema. Bestel gemakkelijk via de website www.takeawaybongaard.nl.

 

 

Lunchroom Appie: lunch & Luikse wafels

Het is moeilijk om door de Herenstraat in Naaldwijk te lopen zonder bij Lunchroom Appie te stoppen. De geur van warme chocomelk en Luikse wafels komt je tegemoet. De altijd vrolijke dames zitten in deze tijden ook niet stil. Ze verkopen vanuit hun winterkraampje of stappen op de fiets om lekkere broodjes rond te brengen. 

Bestellen

De bestelservice is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 14.30 uur. Bestellen kan via de website of telefonisch via 0174-629299. 

 

Het Galjoen: kerstdiner

Kalkoenbout in jus, hertenstoofschotel, hazenpeper en meer. Restaurant Het Galjoen pakt dit jaar flink uit met een geweldig Kerst-Afhaal-keuzemenu! De gerechten hoeven thuis alleen nog maar in de oven volgens de bijgevoegde beschrijvingen.

Bestellen

Geef je kerstbestelling door tot en met donderdag 17 december via 0174-769066, info@hetgaljoen.nl of via een berichtje op Facebook. Haal je bestelling vrijdag 24 december tussen 15.00 en 18.00 uur op. 

 

Eetcafé de Witte: kerstdiner

Ook bij Eetcafé de Witte zijn ze al helemaal in de kerstsferen. Onder de naam 'Le Blanc à la Maison' verzorgen ze een volledig Kerstmenu. Het Kerstmenu wordt binnenkort hier bekendgemaakt. 

Eetcafe de witte

Bestellen

Bestellen kan via deze link. De gerechten kunnen van donderdag tot en met zondag worden opgehaald. Alle opwarm-gerechten worden vacuüm verpakt en de overige producten gekoeld bewaard. Een Le Blanc Pakket is hierdoor makkelijk 3 dagen houdbaar.

 

Unicum Elzenhagen: kerstdiner

Bij restaurant Unicum Elzenhagen hebben ze ook een kerstmenu voor thuis samengesteld. Geniet van een luxe 3-gangenmenu of kindermenu met een duidelijke beschrijving. Liever geen vlees? Er is ook een heerlijk vegetarisch menu samengesteld! 

Bestellen

Bestel gemakkelijk online of telefonisch via 0174-254039. De kerstmenu's kunnen op elke kerstdag in Poeldijk en Hoek van Holland worden afgehaald. 

 

Ijssalon LKKR: toetje

Ijssalon LKKR opent haar deuren speciaal voor de feestdagen. Ijstaarten, ijsbonbons, ijsgebakjes, ijslollies, ijsdesserts ... Loopt het water al in de mond? In december gaat de winkel, helemaal in kerstsfeer, open. Je kunt ook online bestellen. 

Ijstaart


Kaasmeester Richard: Borrelplanken!

Bij de Westlandse Richard ben je bij het juiste adres voor heerlijke borrelpakketten. Deze kan je cadeau doen, maar je kan er natuurlijk ook zelf van genieten. Nu of tijdens Kerst. Er zijn ook ontzettende lekkere kerstpakketten te koop die perfect zijn als cadeau! 

Bestellen

Bestel gemakkelijk online. Ze sturen ook via de post op! 

 

NON POP-UP: Brievenbuspakketje om op te eten

Ja bij Manon van NON pop-up zijn de brievenbuspakketjes echt om op te eten. Zo lekker, dat je er eentje voor jezelf en een ander wil bestellen. Ze hebben er nu eentje, helemaal in kerstsfeer! 

Christmas Extra Sweet Cheer up

Bestellen kan via hun website

 

 

Ook leuk om te bekijken: 

> Kerstdinerfietsen van Fietsen voor mijn Eten

> Volg hier online de leukste kerstworkshops

Dit zijn nog meer take away adressen in het Westland

 

 

De blogpost wordt de komende dagen verder aangevuld met nieuwe locaties.
Voor alle locaties geldt dat er gewerkt wordt volgens de richtlijnen van het RIVM.

Datum

maandag 26 oktober 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!