Surfen en suppen op de golven

Wil je een dagje suppen in de zon of golfsurfen? Bij Westbeach leer je hoe je als een koning op een board de golven kan bedwingen!

Golfsurflessen

Westbeach heeft een team gepassioneerde surfinstructeurs die hun enthousiasme graag met jou delen. Je kunt hier een groepsles, privé les of wekelijkse surflessen volgen. Surfen kan alleen, met een groep of zelfs met je hele klas of familie!

Suppen

SUP staat voor Stand Up Paddle. Samen met je vrienden, collega’s of klasgenoten stel jij jouw evenwicht op de proef. Op een enorme surfplank peddel je jezelf vooruit. Deze sport is wat gemakkelijker als er geen golfen zijn en uitdagender als er wel golven zijn. Stand Up Paddle is toegankelijk voor jong en oud.

Suppen Westland

Toegankelijk voor jong en oud

Bij Westbeach leer je surfen en suppen op een veilige en gemakkelijke manier. We maken gebruik van soft top boards. Dit zijn speciale surfplanken met een zachte bovenkant zodat je verantwoord kan oefenen in het zeewater. Ze geven les aan kinderen en volwassenen. De wetsuits houden je warm (verkrijgbaar in alle maten). Kortom: iedereen is welkom voor een professionele surf- of sup les!

Uniek kinderfeestje

Vier je een feestje op het strand! In twee uur tijd leren kinderen (vanaf 6 jaar oud) de beginselen van het golfsurfen. De surfinstructeurs zijn talentvolle surfers met passie voor de sport en het lesgeven. Er zijn wetsuits in alle maten verkrijgbaar, zodat de kinderen goed warm blijven. Veiligheid en plezier staan voorop!

Een surfboard of supboard huren

Wil je zelf surfen of suppen en heb je zelf geen board? Het huren van een board kost €7,50 per uur en €12,50 per twee twee uur. Er zijn ook wetsuits te huur voor zowel kinderen als volwassen.

Waar kan ik dit doen?