Tentoonstelling van hedendaagse kunst

vrijdag 21 september 2018, 19:00

Ruim 16 leden van Kunstenaarscollecief WIT laten hun kunstwerken zien in de Kunstgarage in Naaldwijk. Bewonder schilderijen, tekeningen, grafiek en fotografie, maar ook beelden van keramiek, enz. 

Tentoonstelling van Westlands kunstenaarscollectief WIT

Deze groepsexpositie laat een breed scala aan hedendaagse kunst zien: figuratief en abstract, tweedimensionaal en ruimtelijk zoals: schilderijen, tekeningen, grafiek en fotografie, maar ook beelden van keramiek, marmer, enzovoorts. En alles met grote diversiteit aan materialen, technieken en vormgeving. Ruim 16 leden van WIT laten hun werk zien.

De 'ledententoonstelling' is een uitstekende gelegenheid voor de bezoeker om kennis te nemen van de verbeeldingskracht en fascinaties van de kunstenaars van WIT.  Wie nieuwsgierig is moet dus zeker gaan kijken. 

Workshops

Als klap op de vuurpijl kunt u zelf aan de slag door spontaan deel te nemen aan een workshop portret/modeltekenen naar model. Heel geschikt voor zowel beginners als gevorderden. De gratis workshop is tijdens de tentoonstelling elke zaterdag tussen 13.30 en 14.30 uur. Loop binnen en doe mee.

Meer informatie

Dit jaar exposeren wij niet in onze eigen ateliers maar in Kunsthuis 18, ook in het gebouw van de Kunstgarage, Zuideinde 6 in Naaldwijk. Kunsthuis18 ligt in het centrum van Naaldwijk, dichtbij de achterzijde van winkelcentrum De Tuinen. Onze locatie is op allerlei manieren uitstekend bereikbaar. Er zijn in de directe omgeving diverse parkeerplaatsen. De expositie is te zien vanaf vrijdagavond 21 sept. t/m zondag 21 oktober.

Openingstijden: vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. 
Zaterdag en zondag van 13.30-16.30 uur.
De toegang is gratis.                 

Datum

vr 21 sep 19:00