Theeschenkerij aan de Lee

Kom genieten van een kopje thee met wat lekkers aan de rivier de Lee. Theetuin de Bongaard in de Lier is één van de sfeervolste theeschenkerijen van het Westland. De High Tea is hier populair!

Theetuin de Bongaard

De oude houtloods bij het museum De Timmerwerf is verbouwd tot koffie- en theeschenkerij. Omdat hier vroeger een boomgaard was gelegen en omdat de familie Bongaards jarenlang eigenaar is geweest van de Timmerwerf, is de naam "De Bongaard" gekozen. De Bongaard heeft een terras aan het riviertje de Lee en is binnen en buiten nostalgisch ingericht. Dit maakt het knus en gezelligJe kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, een uitgebreide high tea, high wine of een geheel verzorgd feest.

Theetuin de Bongaard

Lunch en High tea/wine

Populair bij de Bongaard zijn wel de High tea en wines met diverse zoete en hartige hapjes warm en koud (ook glutevrij of suikervrij). Vanaf 14.00 uur kun je hier terecht, maar vergeet niet te reserveren, want het is niet zo groot, maar wel heel populair. Liever een overheerlijke lunch? Bekijk dan de uitgebreide menukaart

Meer foto's:

Waar kan ik dit doen?