Thema-avond Groei & Bloei

woensdag 21 oktober 2020, 19:30

Op woensdagavond 21 oktober a.s. gaat natuurgeneeskundige Jos Malherbe uit Maassluis in op de aspecten van planten in de natuurgeneeskunde en hoe wij die in voeding en als ondersteunend middel kunnen gebruiken. In deze tijd waarin we volop met gezondheid bezig zijn is dit, naar onze mening,  een interessant onderwerp.

Natuurgeneeskunde

Jos Malherbe weet veel te vertellen over de kracht van de planten en ook die planten die het in de tuin goed doen. Jos is op herhaling, omdat hij bij een eerdere presentatie nog veel meer te vertellen had. Een mooie toepasselijke spreuk, in dit geval over de kracht van Salvia, is: 'Cur moriatur homo cui Salvia crescit in horto?' (waarom zou een mens sterven, als hij Salvia in de tuin heeft of 'He that would live for aye, must eat sage in may' (hij die voor altijd wil leven zou moeten weten, dat hij in mei salie moet eten - vrije vertaling:)). 

Waar & Wanneer:

Deze door Groei & Bloei Westland georganiseerde avond begint om 20.00 uur in Zalencentrum De Ontmoeting (zaal De Rank), Anjerlaan 47 in Naaldwijk; de zaal is om 19.30 uur open. Aanvang is om 20.00 uur.

Reserveren verplicht

De entree voor leden is € 2,50 en voor niet-leden € 5,00.
I.v.m. de maatregelen rondom Corona is vooraf reserveren verplicht. Aanmelden kan via de website door het invullen van het aanmeldingsformulierMocht deze avond door het aanscherpen van de coronaregels toch niet doorgaan, dan houden wij u vanzelfsprekend op de hoogte.

Na ontvangst van de aanmelding zal de penningmeester, enkele dagen voor de activiteit, een betaalverzoek naar de aanmelder sturen en kunnen we bijhouden hoeveel mensen (niet meer dan 30) bij de activiteit aanwezig kunnen zijn. Verzoek van het Zalencentrum De Ontmoeting is om bij binnenkomst een mondkapje te dragen en ook als u zich beweegt en staat. Terwijl u in de zaal zit, mag het mondkapje af.

Meer informatie over ons beleid t.a.v. Corona is ook te vinden op de website.

 

Datum

wo 21 okt 19:30