The Thunderbirds (optreden)

zaterdag 14 oktober 2017, 20:30

Zaterdagavond 14 oktober spelen The Thunderbirds in de Cultuurschuur, met muziek van o.a. Chuck Berry, Elvis, Buddy Holly.

The Thunderbirds

The Thunderbirds is ontstaan in het begin van de jaren zeventig. De grondlegger van de band is Rob Innemee, die sinds jaar en dag de bas bespeelt. Eén van de hoogtepunten van de band was het begeleiden van de bekende Nederlandse Roy Orbison vertolker Ad Swart bij een optreden voor de Belgische tv-zender VTM.

Jaren lang hadden The Thunderbirds een bijzondere band met Engeland. Eigenlijk een soort Roll-on Roll-off relatie. Ze hebben namelijk een aantal seizoenen met groot succes opgetreden op de veerboot tussen Hoek van Holland en Harwich! 

Optreden

The Thunderbirds bestaat uit zeer ervaren muzikanten met een lange staat van dienst. Ze spelen muziek in de sfeer van de jaren 60 en 70, zoals Rock'n Roll, Country en Indo-rock. Op het repertoire staan nummers van o.a. Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly, Creedence en instrumentale nummers van The Shadows en andere, dus heel gevarieerd. 

Entree € 7,- inclusief de koffie, aanmelden gewenst maar niet verplicht info@cultuurschuur.nl. Zaal is open om 20.30 uur.

 

Datum

za 14 okt 20:30