Tips voor de paasdagen in Westland

Op 21 april is het weer Pasen en heel Nederland gaat massaal paaseitjes zoeken en aan de paasbrunch. Maar wat zijn nou de leukste activiteiten en locaties om naar toe te gaan? Wij laten je niet langer in de rats zitten en geven je graag een toplijst met superleuke, paasachtige tips om de Pasen in Westland mee door te komen.

Top activiteiten voor Pasen in Westland

Heb je al plannen voor de paasdagen? Wij helpen je graag om de agenda een leuke invulling te geven. Hierbij een greep uit de paasactiviteiten die Westland te bieden heeft.

Brunchen, lunchen en dineren*

Op verschillende locaties in Westland kun je aanschuiven voor een lekkere brunch, lunch of diner in paassferen. Brasserie Mirell is beide paasdagen geopend voor een heerlijke paaslunch. De Watertuin in Naaldwijk opent zijn deuren voor zowel een paasontbijt ontbijt, brunch en diner. Bij Eindeloos in Poeldijk kun je aanschuiven voor een eindeloos hapjes brunch, bestaande uit soep en kleine hippe gerechtjes en natuurlijk een dessert als afsluiter. In de Lier zijn de paaseitjes weer ingekocht. Want speciaal met Pasen, op zondag 21 en maandag 22 april, opent NON pop-up hun deuren voor een overheerlijke Paasbrunch!

*Uitsluitend op reservering

Vier Pasen aan het strand*

Eerst even lekker uit wapperen op het strand en dan de buikjes vullen:

Beachline Beach - Bij BeachLine Beach staat er een heerlijke paasbrunch op het menu in het paasweekend! Zowel tijdens de eerste als tweede paasdag ben je hier welkom. 

Beachhouse the Coast- Ook dit jaar tovert The Coast zich geheel om in paassferen. Wat het weer ook is, binnen schijnt de zon! Reserveer voor een heerlijk paasontbijt, of kom langs voor een lunch of diner a la carte. Zowel op eerste als tweede Paasdag zijn de deuren geopend.

*Uitsluitend op reservering

Pasen voor Kinderen

Paasspeurtocht Staelduinse Bos - Op tweede Paasdag, maandag 22 april 2019, is er een leuke paasspeurtocht. In het bos is met lintjes een mooie wandelroute uitgezet. Vind de uitkomst van de puzzel door alle vragen op te lossen en tel intussen de bordjes met paasfiguren. Blijf hierbij altijd op de bospaden.

Winkelrijk Naaldwijk - Op zaterdag 20 april zijn er vrolijke paasactiviteiten in Naaldwijk Winkelrijk. Bezoekers kunnen tulpen plukken, genieten van muziek van de Baronettes en er is een minigolf parcours. De paashaas ontbreekt er ook niet aan deze dag en staat op aanwezig.

‘s- Gravenzande - Zaterdag 20 april zijn er verschillende paasactiviteiten in het Centrum van 's-Gravenzande. Op het Marktplein wordt weer een paaseierenloop georganiseerd. Er staat een hele grote stormbaan waar de kinderen overheen moeten klimmen en klauteren. Natuurlijk is er ook een springkussen en R.C. de Hookers geven een demonstratie, verzorgen clinics en kleine onderlinge wedstrijdjes. Altijd al willen rugbyen, dit is je kans! De Paashazen gaan om 11.00 uur op pad om lekkere traktaties uit te delen.

Buitenactiviteiten

Golfbaan Delfland- Tijdens het lange Paasweekeinde organiseert Golfbaan Delfland in Schipluiden gratis Open Dagen op zaterdag 20 en maandag 22 april (Tweede Paasdag). Op beide dagen ben je om 10.00 uur óf om 14.00 uur van harte welkom om kennis te komen maken met de golfsport en de gezelligste golfbaan uit de regio!

En meer.... Chocolade!

Chocolaterie Le Cacao - Wat is een Pasen zonder chocolade? Bij Chocolaterie Le Cacao in Wateringen ben je aan het goede adres wat betreft chocolade. Chocolade eieren, gevulde eieren, prachtig uitziende eieren en nog vele andere eieren. Voor iedere smaak wat wils en de perfecte plek om lekkere verwennerijen aan te schaffen.

Een hele fijne Pasen toegewenst, rijkelijk gevuld met paaseitjes namens Bezoek Westland.

Kijk voor meer inspiratie op: www.bezoek-westland.nl

of bekijk hier de Westland Agenda. 

Datum

zondag 14 april 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!