Toeren op een elektrische step: de Big Daddy!

Lekker toeren op een elektrische step! De Tuinderij heeft speciaal voor de Big Daddy's leuke tochten door Westland en Midden-Delfland uitgestippeld. 

Elektrische step de Big Daddy

Deze stoere Big Daddy step is niet alleen bijzonder omdat hij zo robuust oogt, maar vooral omdat hij geheel elektrisch is aangedreven! Echt ‘steppen’ is dus niet nodig. De topsnelheid van de step is 30 km/h en de actieradius is 40 km (!). De Tuinderij heeft een mooie route uitgestippeld over de fietspaden van het Westland en Midden-Delfland, waarbij je ook geregeld ‘off-road’ gaat. Vanaf 10 personen gaat er een begeleider mee. Wil je met z'n tweeën op pad? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Halverwege de route kom je langs een horecagelegenheid waar je een drankje kunt nuttigen. De Tuinderij heeft 30 steps beschikbaar. Een rijbewijs is hiervoor niet verplicht, maar men moet minimaal 16 jaar oud zijn.

 • De Tuinderij

  Van Wijklaan 2
  2678 NJ De Lier
  Tel: 015-3801580
  info@detuinderij.nl
  www.detuinderij.nl
  Facebook

  Telefonische bereikbaar:
  Maandag t/m vrijdag: 09:00 uur - 12:00 uur & 13:00 uur - 17:00 uur
  Zaterdag: 09:00 uur - 12:00 uur


  Openingtijden:
  De openingstijden zijn afhankelijk van geboekte uitjes en/of feesten en wijken af van de standaard tijden van telefonische bereikbaarheid.

Waar kan ik dit doen?