Tomatensoepfietsen

zaterdag 20 juli 2019, 10:00

Op zaterdag 20 juli gaat er een super leuke fietstocht van start: Tomatensoepfietsen! Deze nieuwe fietstocht brengt je langs verschillende stalletjes langs de weg, kwekerijen, boerderijen en kleine winkeltjes in het Westland en Midden-Delfland.

Organisatie 

Voorfietser Marja van ‘Fietsen voor m’n eten – Westland‘ en Slow Food Rotterdam / Den Haag organiseren samen deze fietstocht op zaterdag 20 juli 2019 vanaf 10:00.

Route

Je fietst met Marja langs verschillende stalletjes en leuke kleine winkels, zoals Farm I See, voor ingrediënten, bezoekt een van de boerderijen van de Delflandse Vleesmeesters en krijgt een kijkje in de tomatenkas en de gezellige tomatenwinkel “Lokaal Westland” van De Bakker Westland. Na het fietsen ga je aldaar samen bij De keuken van Sandra de soep bereiden en opeten. Deze fietstocht heeft een afstand van ongeveer 25 km. Regelmatig stop je langs de weg om ingrediënten en ander lekkers langs de weg te kopen.

Programma zaterdag 20 juli 2019:

10:00
Verzamelen bij Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22 in Schipluiden
10:30
Start Tomatensoepfietsen, met o.a. een bezoek aan Farm I See en de Delflandse Vleesmeesters
14:30 
Naar verwachting aankomst bij De Bakker Westland. Hier krijg je een kijkje in de tomatenkas, bereid je gezamenlijk de Westlandse tomatensoep (met of zonder ballen) en eten deze op onder het genot van een gezellig praatje met elkaar en onderweg gescoord fruitsapje.
Eindtijd
?? (Afhankelijk van hoe Westlands gezellig het is…). Hierna kun je op eigen gelegenheid terug fietsen naar huis of naar Op Hodenpijl als je met de auto bent gekomen.

Aanmelden

In verband met het maximale aantal deelnemers (12 personen) is aanmelden verplicht en dat kan via deze pagina.

Marja kijkt ernaar uit om samen met jou te gaan Tomatensoepfietsen!

Datum

za 20 jul 10:00