Try-out Pieter Jouke in Cultuurschuur

donderdag 24 januari 2019, 20:00

Try-out Pieter Jouke in Cultuurschuur

Pieter Jouke die regelmatig te zien is op t.v. in diverse humor programma’s doet zijn try-out zoals gebruikelijk weer in de Cultuurschuur.
In zijn nieuwe voorstelling ‘Gloeiende plaat’ neemt Pieter Jouke verantwoordelijkheid. Hij zat even in het oog van de orkaan, maar nu is hij er weer.
Voordat hij ook maar denkt aan het verbeteren van de wereld, wil hij die (wereld) eerst begrijpen. Dat doet hij door vragen op te werpen. U mag daarop antwoorden. Maar u mag zich ook verbazen over wat er omgaat in het hoofd van deze wereldbestormer.
Nooit heeft hij slechts één gedachte tegelijk. Tijdens het rennen van marathons, het beoefenen van de krijgskunst Krav Maga, het schrijven van boeken, columns en voorstellingen; altijd zijn er die gedachtespinsels, ideeën, invallen, overpeinzingen in dat overkokende brein. Ze zijn niet meer tegen te houden, ze knallen eruit in deze voorstelling. Alsof er nog een horde Pieter Joukes rondrent in zijn hoofd. Hij is talig, interactief, keihard en goudeerlijk. Houd u vast. En hem.

De pers over Pieter Jouke algemeen: “…Jouke is uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn, taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn”.”… zijn associaties zijn geestig en vindingrijk…”

Donderdagavond: 24 januari, aanvang: 20.00 uur, entree € 10,= inclusief de koffie, tijdig aanmelden (beperkt aantal plaatsen) info@cultuurschuur.nl

Datum

do 24 jan 20:00