Tuinwandeltocht - Nationale Tuinweek

woensdag 12 juni 2019, 19:00

Be-leef tuinenwandeltocht Groei & Bloei Westland tijdens Nationale Tuinweek. 

Nationale Tuinweek 

Ook dit jaar vindt tijdens de Nationale Tuinweek een tuinenwandeltocht van Groei & Bloei Westland plaats. Deze wandeltocht heeft als thema: ‘De Levende Tuin’. Dit is ook het thema van de Nationale Tuinweek. 

Groeit, bloeit, vliegt en zwemt

De wandeling start op 12 juni in de Pluktuin aan de Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk en leidt de wandelaar naar en door Het Prinsenbos, waar gidsen uitleg geven over alles wat er groeit, bloeit, vliegt en zwemt. In de Pluktuin is aandacht voor het imkeren en het bodemleven en zijn ook Operatie Steenbreek en hoveniersbedrijf Van Alphen/Olsthoorn aanwezig. Ook bij minder weer is er van alles te beleven.

Thema 

Het thema van de Nationale Tuinweek  is dit jaar: De Levende Tuin. In een levende tuin kun je de natuur zien, voelen, horen, ruiken en proeven. Ruil stenen in voor planten en bloemen. Het weghalen van één steen maakt al verschil. Straten, buurten en steden fleuren op, kinderen kunnen lekker ravotten, vogels, vlinders en andere dieren krijgen weer ruimte.

Doe mee! 

De start van de wandeling is bij de Pluktuin, Kleine Achterweg 28, waar wandelaars tussen 19.00 – 19.30 uur kunnen starten. De kosten zijn € 3,00 voor leden en € 5,00 voor niet-leden, de prijs is inclusief een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Meer informatie

Komt u zoveel mogelijk op de fiets. Meer informatie over deze avond kun je hier vinden! Vragen via: info@westland.groei.nl.

Datum

wo 12 jun 19:00