Uitgetuint (ex-tuinders concert)

zaterdag 17 februari 2018, 20:30

Zaterdagavond 17 februari komt de band Uitgetuint naar de Cultuurschuur.

Uitgetuint in de Cultuurschuur

Uitgetuint is een band die zijn naam eer aan doet. De 7 koppige formatie bestaat voor het merendeel uit geboren en getogen Westlandse (ex-)tuinders en een paar muzikanten, die nauwe banden hebben met en in het Westland. Was ballen racen, sla steken, bloemenbossen voor die uitgetuinde tuinders hun dagelijks werk, nu bestaat hun tijd voornamelijk in het kraken van muzikale noten. En de niet tuinders laten zich hier graag in meetuinen.

Uitgetuint (met een knipoog naar de t, die staat voor eigenzinnigheid) speelt covers, maar is geen coverband. Alle nummers krijgen een eigen sound. Het repertoire is zeer gevarieerd en beslaat muziek uit de jaren 60 tot en met heden. Van The Shadows, Van Morrison, the Eagles, George Ezra tot de Dijk, zelfs een paar eigen nummers is de band rijk. Bij alles staat het plezier voorop: tussen de bandleden zelf en natuurlijk bij u, het publiek.

Meer informatie

De zaal is open: 20.30 uur, entree: € 7,- inclusief de koffie, aanmelden bij info@cultuurschuur.nl (gewenst, niet verplicht)

Datum

za 17 feb 20:30