UNIEK UITJE: Vlieg over het strand in een blokart

Westland barst van de unieke uitjes en deze goed bewaarde 'geheimen' gaan we jullie 1 voor 1 prijsgeven. Deze keer nemen we een kijkje in de wereld van het blokarten. We volgen een groep Franse toeristen die zich schrap zetten tijdens de stevige wind. 

Wat maakt dit uitje zo uniek? 

Als bestuurder ben je zelf helemaal in controle en kun je zelf bepalen met welke snelheid je over het strand vliegt in de blokart. Hou je het zeil strak aangespannen, dan duwt de wind je binnen no-time van bocht naar bocht.

Wanneer kunnen blokart en ik het strand op?

De blokart komt niet snel vooruit op het mulle, droge zand en daarom is het van noodzaak om met laag water te gaan blokarten. In de ochtend of in de namiddag is dit dé perfecte timing. Wanneer het strand op zijn breedst is. 

Aanrader! 

Het leukste is natuurlijk wel om een grote groep vrienden of familieleden uit te nodigen om tegelijkertijd met jou in de blokart te stappen. Niks is leuker dan een snelheidswedstrijdje tegen een paar waardige tegenstanders.  

Hoe kan ik dit boeken? 

In de agenda van Beachline Beach kun je jouw aanvraag voor de gewenste datum plaatsen en vermeld daarbij ook jouw gewenste tijd. Aan de hand van 'het laag-water-getij' en bestaande reserveringen proberen zij jouw aanvraag zo goed mogelijk in te plannen

Blijf de website volgen voor nog meer unieke Westlandse uitjes

Datum

maandag 17 juni 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!