Vaartocht Schooieren door Westland

zaterdag 4 mei 2019, 13:00

Vaar een route door Westland die maar weinig schepen kunnen varen... Deze vaartochten worden namelijk met de nieuwe open loungeboot ‘De Schooier’ gevaren, die net aan onder alle bruggen heen kan varen. 

Schooieren door Westland

De Hollandse Vloot heeft twee nieuwe routes bedacht! Alleen hun nieuwe aanwinst 'De Schooier' kan deze route varen. 

Ronde 1 begint bij de Verdilaan in Naaldwijk en vertrekt over de Naaldwijkse vaart en Nieuwe water richting de Oranjesluis. Aan het eind links vaar je onder de sluis poort door over Het Kanaal. Onder allerlei lage bruggetjes en langs de vele kassen en bedrijven kom je uit bij de Wollebrand. Vanaf hier zul je langs de Bloemenveiling en door Honselersdijk varen om uiteindelijk weer bij het startpunt in Naaldwijk te eindigen.

Ronde 2 begint ook bij de Verdilaan in Naaldwijk en vaart richting Honselersdijk. Bij de Dijkweg schieten we tussendoor bij de Nieuwe Vaart, waarbij je via deze sluiproute uitkomen in de Boschsloot en de Grote Gantel. De Poelkade af varen en dan ben je alweer bijna aan het einde gekomen van deze vaartocht. 

Meer informatie

De vaartochten zijn op zaterdag 4 mei en zaterdag 8 juni 2019

Ronde 1: 13.00 - 15.00 uur
Ronde 2: 15.30 - 17.00 uur

Prijs per persoon: €27,50 p.p. inclusief 2 consumpties. Verdere drankjes zijn aan boord verkrijgbaar. Fris voor €2,25, bier/wijn voor €2,75. Gelieve gepast betalen, pinnen is niet mogelijk. Schrijf je via deze link in.

Datum

za 4 mei 13:00