Vaderdag activiteiten

zaterdag 15 juni 2019, 12:30

Op 16 juni is het alweer Vaderdag. Een mooi moment om de papa’s eens flink in het zonnetje te zetten. De winkeliers halen dan ook alles uit de kast om u te voorzien van leuke cadeautips en de beste adviezen voor het perfecte Vaderdagcadeau!

Alles voor vader in Naaldwijk Winkelrijk

Op zaterdag 15 juni organiseren de winkeliers hele leuke activiteiten tussen 12:00 en 16:00 uur in het centrum.

Op de foto met papa in een Formule racewagen

Heb je altijd al eens in een echte Formule racewagen willen zitten? Dan is dit jouw kans. De Jong Verpakking uit de Lier is te vinden op het Wilhelminaplein met een echte racewagen. Stap in en ervaar hoe is het om een echte coureur te zijn.  Een professionele fotograaf maakt een foto van de kinderen in de auto met de papa’s ernaast, welke later op de Facebookpagina van Naaldwijk Winkelrijk te vinden is. Voor de eerste 150 vaders ligt er een leuk cadeau klaar! Er is ook een springkussen aanwezig voor uren springplezier! Ondertussen kun je al jouw vragen stellen over de Jong Verpakking. Het bedrijf zoekt nieuwe collega’s en vertelt je er graag meer over.

Spijkerbroekhangen in de Molenstraat.
In de Molenstraat kunnen kinderen en papa’s zich bewijzen! Wie is het sterkst? We weten het direct na een wedstrijdje Spijkerbroekhangen! Het winnende meisje ontvangt een jeans van Marijke Dichoso en de winnende jongen en papa ontvangen een jeans aangeboden door Bluepoint Fashion.

Junglegames 
Speel één van de leuke spelletjes in de Rembrandtstraat en test jouw behendigheid. De volgende games staan opgesteld:
- Tiger Challenge - gooi de zwevende balletjes er van af!
- Parot Basket - basketballen samen met de papegaai.
- Banana Baseball - sla met een (zachte) honkbalknuppel de ballen in de gaten.
- Big Mouth Lion - Weet jij de balletjes in de bek van de leeuw te gooien?

Win een Tom Tailor setje uit de Maui collectie.
Vanwege de speciale surfcollectie van Tom Tailor Men en Women “Maui” kun je jouw surftalenten testen in winkelcentrum de Tuinen. Hoe lang blijf je op de surfplank staan? Doe mee en maak kans op een setje uit de eenmalige Maui collectie. Ter ere van Vaderdag geeft Tom Tailor Store Men een setje uit deze collectie weg aan de man die het langst blijft staan.

Popcorn in Herenstraat
Honger gekregen van alle activiteiten? Loop even naar de Herenstraat voor een gratis doosje popcorn. Dat wordt smullen!

Kaashuis Tromp deelt uit!
Wist je dat je bij Kaashuis Tromp tegenwoordig ook terecht kunt voor de lekkerste nootjes? Als je ze proeft ben je gelijk verkocht! Daarom deelt een promotieteam van de winkel de hele dag nootjes uit. Daarnaast kun je een heerlijk blikje alcohol vrij bier proeven. Als je ze tegen komt spreek ze dan zeker even aan!

Alle activiteiten zijn gratis en worden aangeboden door de winkeliers van Naaldwijk Winkelrijk. Kom je ook?

Datum

za 15 jun 12:30