Vaderdag in het Westland

Het is bijna Vaderdag, een feestdag ter ere van alle vaders. Maar hoe kun je je vader nou het beste verrassen in het Westland? Hier een aantal tips.

Vaderdag uitjes

Vaderdag is het ultieme moment om alle nieuwe, jonge vaders en de iets wat oudere vaders eens in het zonnetje te zetten! Maar hoe? Wij geven de leukste Vaderdag tips in het Westland. Er zijn namelijk veel activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kun je natuurlijk ook een van de prachtige kernen bezoeken, een wandeling over het strand maken of 'ff tuinen' bij een van zijn vrienden. 

Vaderdagtips in het Westland

Niet elke vader is hetzelfde, daarom hier een aantal tips voor de verschillende type papa's. 

De culturele vader: voor de vaders met een passie voor het oude vakmanschap zijn er verschillende musea. Westland kent namelijk een interessante geschiedenis en deze nostalgie vind je bijvoorbeeld in het Westlands Museum of Museum de Timmerwerf (alleen zaterdag). 

De stoere sportieve vader: daag hem uit en ga surfen of kitesurfen. Dit kan bijvoorbeeld bij Paul van Dreams of bij Jan 'de kiteman' van Elements Beach. Stuur ons dan wel even een fotootje! 

De vakantieganger: Vespa's, cappuccino, pizza.... alles wordt uit de kast getrokken om de vaders in het zonnetje te zetten met de Italiaanse dag in 's-Gravenzande. 

De stadse papa: Stap Uit je Stad! 17 en 18 juni kun je genieten van leuke uitstapjes net buiten de stad. Er zijn 5 activiteiten in het Westland. 

De natuur-liefhebbende vader: duik in de framboosstruiken bij Plukkerij Framblij en pluk samen met je vader het lekkerste fruit. Neem bij mooi weer ook eens een kijkje in de boomgaard.

De 'altijd fietsende' vader: zit jouw vader altijd op de fiets, fiets die altijd hetzelfde rondje? Ga eens Bakkie Fietsen! Met een leeg ‘bakkie’ fiets langs de tuinbouwbedrijven wordt je ‘bakkie’ steeds meer gevuld met Westlandse streekproducten.

De 'altijd te hard rijdende' vader: ga karten! Eens kijken of hij jou dan nog bijhoudt. 

De altijd hongerige vader: kies voor onbeperkt eten bij Restaurant Eindeloos of de Watertuin. Trakteer hem gewoon op een dinertje in een van de restaurants in het Westland. Eet smakelijk! 

groetjes uit het Westland

Meer leuke tips vind je op www.bezoek-westland.nl 

Datum

vrijdag 17 juni 2016

Angela Enthoven

afbeelding van Angela Enthoven

Angela is een geboren Westlander. Sinds 2015 zet ze zich in om een beter imago van Westland te ontwikkelen.