Valentijnsdag in het Westland

Het is bijna Valentijnsdag! Laat die bos rozen eens achterwegen en kies voor een romantische Valentijnsdag in het Westland. Hier een aantal tips.  

Valentijnsdag activiteiten en tips in het Westland

Woensdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Het moment om je nieuwe geliefde, geheime geliefde of je trouwe geliefde te verrassen. Maar help!? Wat ga je doen? Wees gerust, ga even zitten en lees de leukste tips voor Valentijnsdag in het Westland. Niet alle liefdes zijn hetzelfde. Daarom hier een aantal activiteiten en tips, zodat jij kunt kiezen welke het beste bij jullie past. 

Gezellig een bakkie doen: De Westlandse horeca pakt extra romantisch uit tijdens Valentijnsdag! De thee (+kaartjes) staat klaar bij Theetuin de Bongaard

Uiteten met je liefde: Liefde gaat door de maag! Ga lekker uiteten en kies bijvoorbeeld voor het Valentijnsmenu bij Eetcafé de Wittebij de Bonte Haas of het Mexicaanse menu voor twee van Muy Amigos.

Een romantisch nachtje weg: Voor overnachtingsmogelijkheden klik je hier, maar wil je gaan voor extra luxe in een 4-sterrenhotel, dan is Unicum Elzenhagen een aanrader.

Een sportieve dag: Ga blowkarten! Samen sportief bezig zijn is goed voor de relatie.

Chocolade verrassing: Chocola maakt vrouwen (bijna) altijd gelukkig en dat weten ze bij Chocolaterie le Cacao. Daarom maken ze voor Valentijnsdag de liefste chocolaatjes! 


 

Zelf chocolaatjes maken: Ook geven ze op dinsdag (een dag eerder) een Valentijnsworkshop waar je je eigen chocolade creaties gaat maken. Dat wordt smullen! 

Scoor je Valentijnsoutfit: Jaaaa, shoppen! Vind je mooiste Valentijnsoutfit in Naaldwijk Winkelrijk of Koopstad aan Zee.

Een klein cadeautje voor jou: Je cadeau hoeft natuurlijk niet groot te zijn, want het gaat om het gebaar. Voor kleine leuke cadeautjes kun je onder andere terecht bij Rumah Conceptstore

Of kies toch mooie bloemen: Kies dan eens voor orchideeën! De orchidee staat symbool voor liefde en schoonheid. Bij Home of Orchids kies je uit een van de mooiste Valentijnscadeaus. 

Vier de liefde in het Westland!

Daarnaast kun je natuurlijk ook een van de dorpen bezoeken, een wandeling langs de kust maken of fietsen tussen de kassen. 

Kijk voor meer inspiratie op: www.bezoek-westland.nl

Datum

woensdag 14 februari 2018

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!

Lees hier meer blogs