Vliegeren met krachtvliegers!

Meegenomen worden door krachtige tweelijns powerkites is een fantastische belevenis! Powerkiten, oftewel vliegeren met grote krachtvliegers, is een spectaculaire activiteit voor jong en oud.

Met de hielen in het zand powerkiten

De powerkites zijn zeker niet meer zoals ze vroeger waren. Hard rennen en hopen dat hij de lucht in gaat, is er tegenwoordig niet meer bij. Bij Wato Events wordt gebruik gemaakt van het nieuwste en het beste materiaal: matrasvliegers, nasa wings en stormvliegers, bestuurbare 2-, 3- of 4-lijnsvliegers. Doordat er meerdere lijnen worden gebruikt, is de vlieger zeer wendbaar en goed te besturen. Iedere beweging die je met de vlieger maakt, geeft een reactie. Hierbij geldt: des te meer je stuurt en des te groter de vlieger, des te meer actie!

Ervaar de kracht van de wind met powerkiten

Lesje powerkiten

Powerkiten kan verzorgt worden op en langs de stranden van Monster, Ter Heijde, ’s-Gravenzande, Vlugtenburg en Hoek van Holland. Door de inzet van de ervaren instructeurs leer je de krachtige kites in bedwang te houden en te besturen. Afhankelijk van de kracht van de wind worden de grootte van de powerkites aangepast, om een optimale windbeleving te realiseren.

Bekijk het introductie filmpje.
Meer activiteiten van Wato Events vind je 
hier.

Waar kan ik dit doen?