Verwen jezelf met Pasen!

Maak er een Vrolijk Pasen van met deze heerlijke tips voor thuis!

 

Ken je dat? Dat die chocolade paaseitjes jou ieder jaar weer veel te vroeg je aandacht trekken? Het is nu echt tijd om ze zonder gêne te kopen, want over twee weken is het toch écht Pasen! Beetje zin in? Het is in ieder geval weer een mooi excuus om lekker te eten :) en onze lokale ondernemers in het Westland te supporten.
 

1. Paasbrunchfietsen van Fietsen voor Mijn Eten

Fiets voor de paasbrunch de lekkerste ingrediënten bij elkaar bij stalletjes langs de weg en kleine streekproducenten. Zo heb jij de mooiste producten op tafel en steun je lokale ondernemers. Je kunt maar liefst kiezen uit zes verschillende fietsroutes, deels in het Westland en/of in Midden-Delfland. Je kunt de routes los rijden, maar je kunt ze ook combineren. Leuk en lekker gezond bezig! De Paasbrunchfietsroutes kunnen voorafgaand aan Pasen gefietst worden, NIET tijdens de paasdagen!

De Paasbrunchroutes zijn een samenwerking van Fietsen voor m'n eten en Bezoek Westland / PUUUR Midden-Delfland.

2. NON Brunchbox

De dagen worden langer en dat betekent dat ze bij NON weer flink de bloemetjes buiten gaan zetten! Bezorg iemand een zalig Pasen met een brievenbuspakketje, of verwen jezelf met een heerlijke luxe brunchbox of sweetbox. Enne, speciaal op Eerste Paasdag, 4 april, bezorgen ze extra! Bestel eenvoudig via de shop van NON pop up.  

3. Het paastaartje van Koffie bij de Buren

Oef, dit ziet er lekker uit! Dit prachtige mango chocolade paastaartje kan je nu bestellen! Haal hem zaterdag 3 april óf zondag 4 april op in onze espressobar en probeer er niet van te snoepen onderweg naar huis! Je kan kiezen uit:
Small - 4 pers. € 14,50 | Medium - 7 pers. € 19,50 | Large - 12/14  pers. € 29,50. Bel of mail voor meer informatie 0174-899304 / info@koffiebijdeburen.nl

4. Take away boxen van Eetcafé de Bonte Haas

Eetcafé de Bonte haas wil niets liever dan dat hun terras weer lekker vol komt te zitten, maar tot het zover is bedenken ze iedere keer weer verrassende take away boxen. Voor Pasen kan je een heerlijke paasbrunch en een speciaal Hazendiner voor twee bestellen! En heel schattig, voor de kleintjes hebben ze een "Pieterkonijn box" zodat ook zij aan tafel zullen smullen. Verras het gezin of wens iemand op een speciale manier een vrolijk Pasen toe. Kijk op hun website of socials voor meer informatie. 

5. Het Galjoen

Smullen met de High Tea of Brunch van het Galjoen. Hou je van kleine zoetigheden gecombineerd met hartige lekkernijen? Dan is de High Tea vast iets voor jou. Er is ook een zeer uitgebreide Brunch met broodjes en lekker beleg. Je kunt het allemaal bestellen via 0174-769066 of info@hetgaljoen.nl

6. Paasworkshop van Ter Laak Orchids

Naast wat lekkers op tafel is het ook leuk om het feestelijk aan te kleden. Er opnieuw een leuke thuisactiviteit van Ter Laak Orchids en dit keer is het een paasworkshop! In één pakket ontvang je de plant en alle accessoires thuis. Door middel van een instructievideo word je op weg geholpen om jouw eigen creatie te maken. Nu online op de webshop! 

7. Voorjaarswandeltocht

De dag voor Pasen, op 3 april, wordt er een wandeltocht (15km) georganiseerd door Natuuratelier Westland. Doe mee met deze wandeltocht door een gedeelte van het Westland en ontdek nieuwe paden, wegen en natuur tussen de kassen. Laat het voorjaar bij je binnenkomen door buiten in beweging te zijn, te luisteren naar de fluitende vogels en de zoemende bijen. Als het zonnetje schijnt zie je misschien wel vlinders fladderen! We zien je inschrijving graag binnenkomen en we gaan er een leuke dag van maken!

Inschrijven kan via hun webshop. 

8. De Westland Wandeltocht door Naaldwijk of 's-Gravenzande

De Westland Wandeltocht wordt georganiseerd door Lekker Uniek. In deze coronatijden helpen zij (lokale) ondernemers graag aan meer omzet en bekendheid. Dat doen ze onder de naam Support Your Locals Westland. Tijdens Pasen kan je aan de wandel door Naaldwijk of 's-Gravenzande en het strand. Kom lekker buiten, wandel langs verschillende ondernemers en geniet van een lekker hapje en drankje. Schrijf je snel in, want vol = vol. 

Inschrijven kan hier

9. Elements Beach is weer OPEN!

Elements Beach is komende week vanwege het mooie weer de hele week t/m 2e Paasdag open. Iedere dag van 10 tot 20.00 uur. Kom dus lekker naar buiten met Pasen. Op het strand is er genoeg ruimte om lekker te ravotten met het gezin. Bestel een Paasbrunch bij de Take Away, huur een van de toffe spellen en blijf daarna borrelen. De zon gaat schijnen, dus wat wil je nog meer?


Lees ook:
> De leukste koffiestops voor onderweg
> Wandelroutes door het Westland
> Take away in het Westland

Datum

maandag 1 maart 2021

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!