Wandelroute Ommetje Heerlijke Zwethzone

Patricia en Hilde liepen dagen door de Zwethzone om voor jou de mooiste audiovisuele wandelroute te maken! Dit is hem uiteindelijk geworden, de audiogids: Ommetje Heerlijke Zwethzone!

Ommetje Heerlijke Zwethzone

We hoefden het Patricia en Hilde geen twee keer te vragen, toen we op zoek waren naar de leukste fiets- en wandelroutes in het Westland! Ze gingen meteen samen op pad om in hun gebied, de Zwethzone, een leuke polderwandeltocht te maken! Patricia runt met veel plezier haar camping in de Zwethzone en Hilde is een stoere bioboerin die samen met haar man Westlandse druiven kweekt. Beide zijn trotse bewoners aan de rivier de Zweth. 

De wandelroute

Samen ontwikkelden ze de audiovisuele route Ommetje Heerlijke Zwethzone. Deze polderwandeltocht brengt u over prachtige wandelpaden, langs tuinbouwgebieden en open weilanden. De bijzondere verkavelingsstructuur, de terpen en als parel het middeleeuwse kerkdorp 't Woudt zijn de meest opvallende kenmerken in deze polders. Onderweg vertellen Patricia en Hilde wat je allemaal te zien krijgt door middel van audiobestanden. 

Izi.travel app

De audiovisule wandelroute vind je op de app van Izi.travel. Download de app op je smartphone en vindt de route door te zoeken op 'Zwethzone'. Als je op de route klikt kun je vervolgens op 'start' klikken. Terwijl je buiten wandelt, volg je de GPS-gestuurde tour en krijg je vanzelf een melding wanneer Patrica en Hilde je wat willen vertellen over het gebied. Je hoeft niet perse bij 1 te beginnen. 

Offline gebruiken

Je kunt de gidsen gewoon thuis, in een hotel of via gratis WiFi in een museum of een café downloaden voor offline gebruik, zonder roamingkosten! Zelfs in de offline modus worden de verhalen op straat via GPS geactiveerd.