Wandelt u mee langs hedendaagse kunst in 's-Gravenzande?

Neem deel aan een mooie wandeling langs hedendaagse kunstwerken en beelden in ’s-Gravenzande. Arnold neemt je graag mee op pad!

Wandeling langs kunstbeelden in ’s-Gravenzande

In de loop van de jaren zijn op markante plekken in ‘s-Gravenzande ruim 25 kunstbeelden van steen, brons, staal en keramiek geplaatst. Beeldend kunstenaar Arnold Beugelsdijk van het Westlands kunstenaarscollectief WIT wandelt regelmatig met groepen een route langs een aantal beelden. Uiteraard heeft hij bij elk beeld een mooi verhaal over de kunstenaar, de vormgeving en het materiaalgebruik. Wandelaars vinden het vaak leuk dat ze tijdens en na de rondleiding met “andere ogen” naar kunstbeelden gaan kijken!

De route

Bekijk de wandelroute op: wandeling langs hedendaagse kunst en de kust in 's-Gravenzande. Deze route is bevat ook een koers naar het strand en de duinen in 's-Gravenzande die u op eigen gelegenheid kunt wandelen.

Meer informatie

Het beginpunt van de kunstwandeling is voor de bibliotheek van ‘s-Gravenzande. Hier is genoeg gratis parkeergelegenheid aanwezig. De wandeling kan starten bij minimaal acht aangemelde personen (rolstoelgeschikt). De datum en tijd worden in overleg bepaald. Het duurt ruim 2 uur en kost € 15,- per persoon inclusief koffie/thee en wat lekkers bij een van de horecagelegenheden. Opgeven kan bij Arnold via 06-41720276 of a.beugelsdijk@caiway.nl.

Waar kan ik dit doen?