Warbout Rondvaarten

Warbout Rondvaarten

Al 18 jaar vaart Warbout Rondvaarten door de vlieten en plassen van Midden-Delfland met twee authentieke Westlanders. Wat is er nou meer onspannen dan op het water genieten van het prachtige landschap. 

De historische schepen zijn rond 1900 gebouwd als zeilende vrachtschepen en varen nog steeds door het cultuur historisch landschap. Stap aan boord bij deze gepassioneerde schippers en geniet mee onder het genot van een heerlijk wijntje, high tea of buffet. De schepen zijn ingericht naar de wensen van deze tijd. Ze hebben bijvoorbeeld een modern toilet, geluidsinstallatie, bier vers uit de tap of een heerlijk gekoeld wijntje. Alles om er een onvergetelijke dag van te maken.

U kunt zich ook inschrijven voor een van de individuele rondvaarten. In het voorjaar is er in samenwerking met Natuurmonumenten een rondvaart van twee uur ontwikkeld, gericht op educatie en vermaak. Maar er staan ook dagtochten naar Delft op het programma, waar u ruim de tijd krijgt om Delft te bewonderen, een terrasje te pakken of te slenteren over de markt. Daarnaast varen wij in september nog drie keer naar Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Zeer de moeite waard! Hou voor het actuele programma de website in de gaten. 

Vaart u liever zelf? Huur dan een van de nieuwe E-sloepen (bouwjaar 2016) en geniet in stilte van de prachtige omgeving.

Alles is mogelijk bij Warbout Rondvaarten, dus neem snel contact op en laat je verrassen.

 

Informatie

Wilgendal 19
3142 AN Maassluis

Tel:  010-59 244 94

e-mail: info@warboutrondvaarten.nl

www.vlietlander.nl