Wc-pottenrace met David en Mara van Boer Zoekt Vrouw

Wat? Wc-pottenrace! Geniaal, waar kan ik dit doen? Dat kan dus bij De Tuinderij in het Westland! Leuk voor een vriendinnendag, bedrijfsuitje of familieweekend! 

Wc-pottenrace met David en Mara van Boer Zoekt Vrouw

Zondag 23 april zagen ruim 4 miljoen kijkers hoe David en Mara van Boer Zoekt Vrouw het tegen elkaar opnamen tijdens de wc-pottenrace. Wat? Ja, de wc-pottenrace! Een van de hilarische activiteiten van De Tuinderij in de Lier. Het smoorverliefde stel en de vriendinnen van Mara hebben in ieder geval gelachen! David: 'Kunnen jullie tegen je verlies, want ik niet'. Maar wie heeft er nou gewonnen? 

Boer zoekt vrouw

Je kan de Pot Op!

Met deze wc-pottenrace ben jij de coureur van een levensechte gemotoriseerde WC-Pot. Iedere WC-coureur gaat, gehuld in een eigen kleur badjas, de pot op en naast zijn/haar startpunt staan. Bij deze startpunten staan paaltjes waarop WC-rollen verzamelt moeten worden. De WC-rollen met pluspunten moet je zo snel mogelijk verzamelen, maar er zijn ook WC-rollen met minpunten die je bij je tegenspeler om het paaltje kan doen. De WC-pot coureur met de meeste punten wint de race en gaat er vandoor met een ludieke prijs. Je kan de Pot Op is een activiteit van de Tuinderij in de Lier in het Westland

Bezoek Westland laat je verrassen binnen en buiten de kassen!

Boer zoekt vrouw

De Westlandse Mara

Zondag 16 april koos Boer David voor de 23-jarige Westlandse Mara. Ze woont nog thuis met haar ouders in het Westland, maar overweegt na haar studie de stap naar Roemenië te maken. Tot die tijd kunnen we David zomaar vaker in het Westland zien. Hij komt ongeveer 1 keer per week naar Nederland. 

David en Mara, veel geluk samen!
Voor meer leuke uitjes kun je kijken op: www.bezoek-westland.nl

Volg Bezoek Westland op Facebook | Instagram | Twitter

Boer zoekt vrouw

Datum

maandag 24 april 2017

Angela Enthoven

afbeelding van Angela Enthoven

Angela is een geboren Westlander. Sinds 2015 zet ze zich in om een beter imago van Westland te ontwikkelen.