Westbeach Events

Westbeach Events organiseert leuke sportieve activiteiten voor 5 tot 500 personen op het strand van Monster!

Westbeach Events

Westbeach Events maakt je enthousiast om mee te doen aan verschillende activiteiten, zoals vliegeren op het strand, golfsurfen, kitesurfen of kanoën. De activiteiten aan het Monsterse strand en op de Westlandse golven variërend van toegankelijk tot actief en zeer actief! De toegankelijkere activiteiten zijn onder andere: boogschieten, strandgolf of beach volleybal. En de active activiteiten zijn onder andere: surfen, blokarten, Expeditie Robinson spel of de stormbaan of klimtoren trotseren. Gelukkig staan de gecertificeerde instructeurs dagelijks voor je klaar om je een handje te helpen. Na een activiteit kun je lekker warm douchen en je weer omkleden in de gescheiden kleedkamers. 
 
 
Ook voor een perfecte familiedag, een waanzinnig bedrijfsuitje of een kinderfeestje om nooit meer te vergeten ben je hier aan het juiste adres. Westbeach organiseert verschillende uitjes op maat voor vijf personen tot 500 personen.

Westbeach beachclub

Bij de beachclub van Westbeach kun je ook heerlijk op het terras genieten van de zon, maar stil zitten is vaak voor korte duur.
 

Informatie

Strand Molenslag Noordzijde
2681 VP Monster
Tel: 06 15489518
info@westbeach.nl
Facebook

Openingstijden:
Dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 18:00 uur.
*
Afwijkende tijden na overleg mogelijk.