Westland heeft er een nieuwe openlucht speeltuin bij

 

Westland heeft er een nieuwe openlucht speeltuin bij gekregen. Het is niet zomaar een speeltuin... maar een écht speelparadijs met een gi-gan-ti-sche klimtoren. Gegarandeerd urenlang speelplezier! 

Opening Speeltuin

Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, zonder én met beperkingen. De speeltuin van Strandpark Vlugtenburg grenst aan het restaurant Hé Pannenkoek waar de ouders lekker ontspannen achterover kunnen leunen met toeziend oog op de kleintjes.

Genieten van een heerlijke pannenkoek of één van de vele andere items van de menukaart, terwijl de kinderen zich volop vermaken en nieuwe vriendjes aan het maken zijn. Wie wil dat nou niet??! 

Speelvoorzieningen

In de grote speeltuin is een duikelrek aanwezig, een zandfabriek, een klimcombinatie waar balans cruciaal is, een brede vogelnestschommel, een enorme afgeschermde speeltoren van 7 meter hoog (??!), meerdere glijbanen met verschillende hoogtes en bochten, een hilarische lachspiegel, een draaischijf welke ook rolstoeltoegankelijk is, panelen om je eigen muziek te maken en nog véél meer. Durf jij het allemaal te ontdekken?

Voor wie is het geschikt? 

De speeltuin is zo ingedeeld dat kinderen van verschillende leeftijden er kunnen spelen. Gelijk naast het terras ligt het stukje speeltuin wat gebouwd is voor de jongste kindertjes. De kinderen kunnen dus perfect in de gaten gehouden vanaf de banken en stoelen vanaf het terras. 

Iets verder naar achter ligt het speelgedeelte voor de oudere kinderen en hier staat een gigantische klimtoren. Verder is er ook een grote draaischijf aanwezig welke toegankelijk is voor een rolstoel.

 

Waar vind ik dit speelparadijs? 

De Openlucht Speeltuin is gebouwd op Vakantiepark Vlugtenburg in 's-Gravenzande. De speeltuin ligt precies naast het Paviljoen Hé Pannenkoek. 

Je kunt de auto kwijt op de bezoekers parkeerterrein van het vakantiepark (links van de slagbomen) en dan loop je binnen 5 minuutjes naar de speeltuin toe. 

Als je op de fiets komt door de duinen heen, kun je de toren al vanaf een afstand spotten. De grote klimtoren is onmisbaar!

Datum

maandag 22 juli 2019

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!