Westland wacht op je

Ondernemers op de Westlandse stranden staan te popelen je weer gastvrij te mogen ontvangen. Ze willen er samen met jou een geweldige zomer van maken! Hierbij waar je naar uit kunt kijken.


 

De video "Westland wacht op je" is in opdracht van Bezoek Westland gemaakt door: West Country Media

Op afstand op het strand

Bezoek Westland, zo heten we en we willen iedereen in en om het Westland heen enthousiast uitnodigen in het Westland. We hebben de afgelopen tijd geadviseerd om thuis te blijven en om niet naar het strand te gaan. Dat is voor ons als redactie van Bezoek Westland erg vreemd om te zeggen. Het is lastig voor een ieder die thuis zit en graag naar buiten wil, maar vooral de ondernemers zijn de dupe van de corona-maatregelen.

Maar, wij kijken graag vooruit en vliegen het liefst zo snel mogelijk naar die 1 juni. De strandtenten mogen dan open en iedereen mag op gepaste afstand weer genieten van het strand. 
Tot en na die tijd blijven wij ze supporten, jij ook? Lees hieronder hoe je de strandtentent tot 1 juni kan ondersteunen.

Slag Vlugtenburg

Elements beach
Elements Beach is chillen op het strand in tropical, vintage, hippie of bohemian style. Lekker drankje, zand tussen je tenen en genieten van veelal vegan hapjes. De nieuwe menukaart komt binnenkort uit, dus hou ze in de gaten. Wist je dit al (briljant!)? Elements Beach verkoopt strandlakens. Niet zomaar één, een ELEMETER, een strandlaken waarbij je jouw 1,5 meter afstand bewaakt op het strand. Koop het laken via hun website.

Tot 1 juni steun je Elements Beach door het afhalen van take away gerechten.Strandtent de Pit
De Pit is een strandtent met de voeten in het zand. Relaxte sfeer en bekend om zijn heerlijke pizza's uit de houtvoven (en een uitgebreide Italiaanse kaart). Een andere classic is 'Betty's appeltaart'. Volgens de Engelse krant The Guardian één van de tien beste strandtenten in Europa.

Tot 1 juni open voor take away: "neem je pizza mee naar huis of eet je pizza op het strand, maar wel alles op gepaste afstand."Slag Beukel

Beachline Beach
Bij Beachline Beach kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner uit de Italiaanse en Nederlandse keuken. Als je het genieten van het strand wilt combineren met een leuke activiteit als blokarten, powerkiten, raften en suppen, dan is dit jouw plek.

Tot 1 juni zijn de open voor take away en hun heerlijke pizza's worden nu ook thuisbezorgd.

Beachclub Breez
Beachclub Breez is een strandtent en evenementlocatie in één. In combinatie met WATO Events verzorgt Breez uiteenlopende bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen met strandactiviteiten. Het restaurant is op 1 juni weer geopend voor heerlijke lunch, diner of borrel. Ze zijn nu geopend voor take-away: Breezburgers. Je kunt kiezen uit drie varianten: Classic, Spicy & Vega! En ze zijn nóg lekkerder dankzij een overheerlijk "Westlander Lekker Blond" biertje (incl. bierglas cadeau). Bestellen en bezorgen kan ook. 

 

Strand Ter Heijde

Bugaloe Beach
Bij Bugaloe Beach draait alles om genieten en proeven. Ze zijn bekend om hun biefstuk, maar er zijn ook allerlei andere gerechten te kiezen van de kaart. In het hippe, trendy interieur met veel vroljike kleuren voel jij je snel thuis.

Iedereen bij Bugaloe kijkt er naar uit je snel weer te zien!


 

Moments Beach
Nadat het startsein officieel luidt voor 1 juni, creëren wij een veilige omgeving waar onze bezoekers kunnen genieten van onze menukaart waarop drankjes en hapjes staan, gemaakt van heerlijk producten van
lokale leveranciers. De verbouwing van vorig seizoen is dit jaar verder in de puntjes uitgewerkt en maakt het plaatje in ons restaurant en terras compleet, voor een ultiem strand moment. Samen met ons team van enthousiaste medewerkers staan wij graag voor je klaar om jullie snel te verwelkomen.

Per 1 juni weer open. Reserveer nu alvast je favorietje plek bij Moments Beach. #momentsbeachwachtopje

Dreams Beachhouse
Dreams Beachhouse (op de plek van het voormalige Jamm Beach) is het gevoel van een relaxte woonkamer, maar dan met je voeten in het zand. De surfstyle doet je al vermoeden; dit is een relaxte tent. Welke loungeplek op het terras gaat jouw favoriet worden?

Tot 1 juni open voor take away. Koop gelijk een cadeaubon of reserveer een tafel!Monster strand

The Coast
Bij The Coast kun je in alle seizoenen terecht. Toch kijken ze bij The Coast dit jaar extra uit naar de zomer. Hier heb je vanaf het verhoogde terras een panoramisch uitzicht over een eindeloos strand. Op de menukaart vind je veel vis en andere specialiteiten.

Per 1 juni weer open. Koop nu alvast een cadeaubon of reserveer je tafel.

Westland wacht op je!

We kijken ernaar uit om jullie, op gepaste afstand en op een veilige manier, weer te mogen verwelkomen aan ons strand.

Tot binnenkort! 

#westlandwachtopje #supportyourlocals #weessterkwestland

[foto in de header is gemaakt door Danny Taheij]

Datum

maandag 18 mei 2020

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!