Westlandse Druivenprinses

Joyce van der Meer is de Westlandse Druivenprinses van Themapark de Westlandse Druif. Vanaf de start het nieuwe seizoen wordt de nieuwe druivenprinces bekend gemaakt!

Westlandse druivenprinses 

Een vrijwillige erebaan met een lange, waardevolle traditie in Westland, dat is de samenvatting voor de druivenprinses bij Themapark de Westlandse Druif. Met veel plezier en trots wordt jaarlijks de functie van druivenprinses vervuld. Door het roulerende karakter, is de exacte invulling elk jaar weer in samenspraak. Janice de Jong is druivenprinses van 2016 (rechts), ze droeg vrijdag 30 juni 2017 haar ere titel over aan Joyce van der Meer (links). 

Westlandse Druivenprinses

Als druivenprinses ben je het visitekaartje van de Westlandse Druif en vertegenwoordig je Westland tijdens speciale gelegenheden. De ere titel van ‘Westlandse Druivenprinses’ mag je een jaar lang dragen.

Start van het druivenseizoen

Themapark de Westlandse Druif is elk jaar weer op zoek naar een echte Westlandse druivenprinses. Het druivenseizoen start op 29 juni 2018 en op deze dag werd de nieuwe druivenprinses bekend gemaakt. 

Datum

woensdag 26 april 2017

Redactie Westland

afbeelding van Redactie Westland

De redactie schrijft wekelijks nieuwe content om bezoekers te voorzien van informatie en de leukste tips in Westland!