WestlandTheater de Naald

WestlandTheater de Naald is een plek waar cultuurliefhebbers elkaar vinden en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen. Of voor een bioscoop avondje!

Tegenwoordig overschrijdt dit theater in Naaldwijk de magische grens van 100.000 bezoekers per jaar.

WestlandTheater de Naald

De Naald biedt een podium voor culturele gezelschappen uit het Westland, artiesten met landelijke bekendheid en jonge talenten. Jaarlijks biedt het theater gemiddeld 120 theatervoorstellingen aan, bestaande uit toneel, cabaret, musical, muziektheater, show, jeugd- en familievoorstellingen en optredens door nieuw talent. Bekende artiesten die regelmatig terugkeren zijn onder andere Claudia de Breij, Youp van ’t Hek, Sjaak Bral, Ashton Brothers en NUHR. Maar de ontwikkeling van jong talent wordt hier zeker niet onderschat. Want het talent van morgen, ontwikkelt zich vandaag.

Theater van het Jaar 2019!

Bioscoop de Naald

Naast een bezoek aan het theater, kunt u in de Naald ook een ‘filmpje pakken’. Het filmaanbod loopt uiteen, van kinderfilms tot vrouwenfilms en van komedies tot mega actiefilms. Sommige films zijn zelfs in 3D! Bovendien worden er met regelmaat speciale activiteiten georganiseerd, zoals de altijd drukbezochte LadiesNight.

“Met zeer veel plezier, betrokkenheid en liefde voor het mooie vak, wordt er dagelijks met grote passie gewerkt. Een warm welkom!”

Informatie

Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk
Tel: 0174-636909
Tel: 0174-636900 (kaartverkoop)
info@westlandtheater.nl
www.westlandtheater.nl
Facebook
Twitter
Instagram

Uitgroepen tot Theater van het Jaar 2016 en 2017!

Openingstijden:
De balie is geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.00 uur en 45 minuten voor aanvang van elke voorstelling.