Winkelen in Wateringen

Kom gezellig winkelen in Wateringen. Een sfeervol dorp in Westland, net aan de rand van Den Haag. Met meer dan 100 winkels en verschillende gezellige horecagelegenheden is er voor iedereen wat wils.

Winkelcentrum Wateringen

Wateringen staat bekend om het groot aantal speciaalzaken. In totaal zijn er maar liefst 100 winkels in het centrum te vinden. Ook het dorp zelf wordt opgefleurd. In de zomer wordt door prachtig bloeiende hanging baskets en in de winterperiode door sfeervolle verlichting. 

Naast dorp ligt het groene Hofpark. Hier kun je een mooie wandeling maken, met uitzicht op de Molen van Wateringen. Daarnaast is 'de vis' typerend voor Wateringen. 

Activiteiten in Wateringen

Door het jaar heen vinden er verschillende activiteiten plaats die mede georganiseerd worden door de winkeliersvereniging. In het voorjaar is er een springfestival waarbij het Vliethof vol staat met springkussens. Vervolgens is de beurt aan de eerste braderie van het Westland begin juni. Hierbij is tevens een kleedjesmarkt voor kinderen tot 14 jaar. In het najaar organiseren wij Wateringen Presenteert waarbij de winkeliers laten zien wat ze allemaal in huis hebben. In oktober griezelen ze wat af tijdens een Halloween vossenjacht. Aan het einde van het jaar wordt Sinterklaas in Wateringen welkom geheten. Daaraan gekoppeld een leuke activiteitenmiddag voor kleine en grote kinderen. De laatste activiteit van het jaar is de decembermaandactie waarbij wij mooie prijzen uitdelen aan het winkelend publiek.

Kortom, genoeg te beleven!

 • Winkelcentrum Wateringen

  Plein, Wateringen
  www.ikwinkelinwateringen.nl
  Facebook
  Instagram

  Openingstijden:
  Maandag: 09:00 – 18:00 uur
  Dinsdag: 09.00 – 18:00 uur
  Woensdag: 09.00 – 18:00 uur
  Donderdag: 09.00 – 18:00 uur
  Vrijdag: : 09.00 - 21.00 uur
  Zaterdag: : 09.00 - 17.00 uur
  Zondag: winkels gesloten (enkele winkels geopend)

  Parkeren is gratis

Waar kan ik dit doen?