Winterse kerstmarkt

zaterdag 9 december 2017, 10:00

Op zaterdag 9 december organiseert 's Heeren Loo Het Westerhonk weer een sfeervolle winterse kerstmarkt met 20 kramen en meer!

Winterland in het Westerhonk

Het Binnenhof in Monster wordt deze dag omgetoverd tot Winterland met een levende kerststal, een kerstmarkt met 20 kramen en een sneeuwkanon. Naast lokale ondernemers en particulieren worden de kraampjes op de kerstmarkt ook bemand door bewoners van Het Westerhonk. Zij verkopen mooie kerst- en cadeauartikelen, planten en lekkernijen die zij zelf met veel passie en precisie gemaakt hebben bij verschillende dagbestedingen. Aan de innerlijke mens wordt gedacht bij de Herberg, daar kan men terecht voor een hapje en een drankje. Lekker meezingen en de voetjes van de vloer is ook mogelijk bij de muzikale optredens van onder andere Together, Peter Dons en Flower Sound.

Winterland is geopend van 10.00 tot 17.30 uur. De toegang is gratis en iedereen, met of zonder beperking, is welkom om samen te genieten van de winterse sfeer van deze gezellige kerstmarkt. Tot ziens op 9 december!

Voor het volledige programma: www.hetwesterhonk.nl

Datum

za 9 dec 10:00