Wokken, grillen en meer: de Watertuin

Kom wokken en grillen in de Watertuin in Naaldwijk. Een klein vakantieparadijsje vol bonsaibomen en bloeiende Azalea's, maar ook Koi-karpers en Japanse Nachtegalen.

De Watertuin Naaldwijk

De Watertuin is een overdekte Japanse tuin met enorme vijvers waarin honderden bontgekleurde Koi-karpers zwemmen. Stenen wandelpaden slingeren door het tuinen, langs de vijvers naar de volières waarin Japanse Nachtegalen, Ara’s en Witwangtoerako’s leven. Bonsaibomen, jonge bamboescheuten en bloeiende Azalea's zijn maar enkele van de exotische planten en bomen die in deze schitterende binnentuinen te bewonderen zijn. Vergeet ook niet eens een kijkje te nemen bij de 900 jaar oude olijfboom, die speciaal geïmporteerd is!

Diverse keukenstijlen onder één dak

Geniet van een culinaire ontdekkingsreis

Middenin de tuinen zijn verschillende paviljoens en terrassen aangelegd. Hier kun je all-inclusive genieten van diverse internationale keukens. Diverse keukenstijlen zijn ondergebracht onder één dak: de Aziatische, Franse keuken, Mediterrane, Japanse keuken etc. In de keukens wokken de koks heerlijk verse gerechten of grillen een biefstuk, T-bone steak of zalmfilet op de plaat of in de enorme grill-ovens. Ook kunt je het vlees of vis laten bereiden op een echte Primo-kolenbarbecue. Daarnaast zijn er onder andere verse sushi, sashimi en oesters die rechtstreeks uit de zee komen. Tot aan een uitgebreid dessert buffet toe met à la minute bereide flensjes. Je dineert hier al vanaf €32,95 all-inclusief. 

De Kindertuin

In de Kindertuin kunnen uw (klein)kinderen naar hartenlust spelen en ravotten. Je kunt de Watertuin en Kindertuin ook bezoeken zonder gebruik te maken van het all inclusive concept. 

Waar kan ik dit doen?