Workshop biologische bescherming

zaterdag 24 maart 2018, 09:30

Sinds jaar en dag krijgt de biologische teelt van druiven in Monster hulp van kippetjes tegen de taxuskever en van de roofmijt tegen trips en spint. 

Biologische gewasbescherming

Speciaal voor particuliere hobby-kwekers zijn de roofmijten tot en met 6 april bij het themapark te bestellen. Juist hobby-kwekers en volkstuinhouders hebben aan een klein aantal zakjes roofmijten tegen trips en spint ruim voldoende en kunnen daarmee hun gewas weer op biologische wijze beschermen. Speciaal en uniek voor de particuliere hobby-kwekers kan bij Themapark De Westlandse Druif de gewasbescherming per zakje worden besteld.

Particulieren kiezen bewust voor biologisch

Biologisch telen wint juist bij hobby-kwekers steeds meer terrein. De Westlandse Druif kiest, evenals veel hobby-kwekers en volkstuiniers, bewust voor biologische teelt van druiven. Met vele vrijwilligers werkt het themapark jaarrond aan de smaaksensatie van de biologische, Westlandse druiven en zet daarmee de biologische tuinbouw verder op de kaart.

Workshop biologie en bemesting

Daarnaast organiseert Themapark De Westlandse Druif op 24 maart 2018 van 9.30 tot 12.00 uur de Workshop biologie en bemesting. De kosten voor deelname bedragen 20 euro, inclusief koffie of thee. Aanmelden voor de Workshop biologie en bemesting bij de Westlandse Druif kan telefonisch via 0174-248787 of per e-mail naar receptie@westlandsedruif.nl.

Datum

za 24 mrt 09:30