Workshop: bloemsierkunst in de Gouden Eeuw

donderdag 14 november 2019, 20:00

Deze avond organiseert het Westlands Museum een workshop bloemschikken. Dit gebeurt in het kader van de tentoonstelling ‘Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw’ die momenteel in het museum te zien is.

Overdadig bloemstuk

Bij binnenkomst word je verwelkomd met koffie of thee in een gezellige ambiance. In deze workshop maken we een overdadig bloemstuk uit de periode van de Gouden Eeuw. Bloemstylist Bianca vreugdenhil vertelt leuke weetjes en vertelt de verschillen over hoe het toen ging en hoe dat nu anders is in de bloemsierkunst. Na het maken van de workshop kan je je bloemstuk plaatsen in de stijlkamer van de expositie en fotograferen, om het daarna een mooi plekje in je eigen huis te geven.

Aanmelden

De workshop start 's avonds om 20.00 uur en duurt, inclusief pauze, twee uur.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via deze pagina op de website van het Westlands Museum. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.

 • Westlands Museum

  Middel Broekweg 154
  2675 KL Honselersdijk
  Tel: 0174-621084
  info@westlandsmuseum.nl
  www.westlandsmuseum.nl 
  Facebook

  Openingstijden:
  Dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op maandagen en feestdagen gesloten. In juli en augustus is het museum doordeweeks om 10.00 open.

  Toegangsprijs:
  Kinderen (t/m 17 jaar): gratis
  Museumkaarthouders: gratis
  Volwassenen: €5,50
  65-plussers: €5,-

   

Datum

do 14 nov 20:00