Workshop met mozaïek

vrijdag 16 februari 2018, 10:00

Vrijdag 16 februari 2018 kun je naar het Natuur Atelier voor een workshop met mozaïek! Een gezellige en creatieve bezigheid voor iedereen.

Workshop met mozaïek

Deze workshop bestaat uit een uitleg van de materialen, het gebruik van de gereedschappen en tips over hoe je een mooi mozaïekwerkstuk maakt. Je kiest ondergrond uit, uit de vele mogelijkheden die er zijn, zoals stenen schotels, diverse dienbladen en ondergronden van hout en steen. Vervolgens krijg je de uitleg over hoe je te werk gaat. Je leert in deze workshop de basistechnieken van het mozaïeken. Vervolgens ga je de keramieken tegels knippen, plakken, maar ook kapot slaan. Gecombineerd met mooie glassteentjes kom je tot een mooi resultaat. Mozaïeken doe je niet even, hier kan je zeker een dag mee bezig zijn. Van 10.00 tot 13.00 uur kun je aan deze inloopworkshop deelnemen. 

Prijs

Prijs van deze workshop van het Natuur Atelier is vanaf €25,00. Dit is inclusief 1x koffie/thee met lekkernij. Maak je dag compleet en schuif aan bij de heerlijke lunch in de gezellige Thee Kamer voor slechts €11,95 p.p. Opgeven is gewenst via: 06 42 321 321 of info@natuuratelierwestland.nl.

 

Datum

vr 16 feb 10:00